פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים 1. אל תקפיחץ הודעות, קרא את חוקי הפורום2. אני לא חושב שזה אפשרי מה שאתה אומר, SATA זה SATA ו- IDE זה IDEזה חיבורים פיזייםאיפה בדיוק אתה רואה שזה מוגדר לך ?אתה יכול להביא תמונה ?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים תפתח את המחשב - תבדוק ששניהם מחוברים לערוצי ה-SATA כמו שצריך.אם הכל בסדר חומרתית, תיכנס ל-BIOS ותבדוק באיזה מצב בקר ה-SATA עובד.יש בקרים שמסוגלים להתחזות ל-IDE לטובת קלות הזיהוי בזמן ההתקנה של חלונות.בהצלחה.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים דרך אגב, גם אצלי זה ככה, ב EVEREST הכונן SATA II שלי מזוהה בתור IDEאני מאמין שזה באמת התחזות של הבקר, לטובת זיהוי(לוח DFI Lanparty-UD)בכל מקרה, מדובר על חיבור פיזי, זאת לא הגדרה שאפשר לשנות איפשהו במחשבואין מה לדאוג, זה SATA.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים 1. אל תקפיחץ הודעות, קרא את חוקי הפורוםgator_play12 חוקי הפורוםיש לך אזהרה 1 מתוך 3 כאשר בשלישית תורחק מהפורום.ננעל.Kidney_stonE אם תשים לב תחת Summery הכונן מזוהה כ IDE, אבל אם תחפור עוד קצת ותלך ל Storage>ATA ותבחר את הכונן הרצוי הוא ירשום את סוג הכונן בצורה נכונהכנראה שזה Bug בתוכנה שהיא לא יכולה לזהות ולהפריד איזה מן הכוננים הינו IDE ואיזה SATA תחת הקטגוריה Summery.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.