פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי ..לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!!בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!!התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש...למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים הבעיה היא לא ב AMDאת יכול לרשום מה יש לך במסך הכחול??? אם אתה יכול לצלם יותר עדיףאם לא תרשום לנו מ יש במסך הקחול, 4 השורות הראשונות וארבע השורות האחרונות
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר stop: 0x000000be (0x01010104, 0x14312025, 0xa2489628, 0x0000000a) זו השגיאה שהוא רשם לי
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים צריכים להיות לך קבצי Minidumpלך start ואז runתרשום %systemroot%\minidumpשים את הקבצים כאן בלינק ואז ננסה לעזוראו לחלופין כנס לכאןhttp://oca.microsoft.com/en/welcome.aspxשם יש ניתוח קבצים של מיקרוסופטבכל מקרה ממה שביררתי על השגיאה, הקוד מפנה לבעיית דריוורים ולא לבעיית חומרה.איזה דריוור אני לא יכול לומר לך
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים בשביל ההתחלה תבדוק את הזיכרונות, אם לא יעזור אז כבר נחשוב מה לעשות הלאה...
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים run the software Memtest86 a little search and ull find it, run it for some hourse and see if u get any errors in it
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר בטוח שזה זיכרון...?אני ינסה את התוכנה הזו ואני יחזור עם תשובהדרך אגב, זה קורה לי בעיקר כשאני מריץ גיבוי עם נורטון גוסט.... זה עושה גיבוי ותמיד לפני סוף הגיבוי כשזה בערך ב90% נהיה מסך כחול
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים Check the memory with memtest just to make sure there is no errors in itmicrosoft define this error as folows: Stop message 0x000000BE Descriptive text: ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORYso first does this happen ONLY with norton Ghost? if yes then u should try another version of the software if no then make sure that all drivers are installed from the motherboard CD , espicly the chipset drivers' what motherboard are we talkikng about here? ur system spec Please
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.