פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים סונטה מעולים. אני חושב שהכי טוב שלהם זה san sebastianבאינדסטריאל יש את static X, באופן לא מוגדר את byzantine המשובחים,אהואופת' החזקים, demon of the fall שיר חזק
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים ואופת' החזקים, deamon of the fall שיר חזק בור קטן Demon Of The Fall בפרוג' מטאל יש לך את: Dream Theater Pain Of Salvation Symphony X Beyond Twilight Tool בפרוג'/אלטרנטיב רוק יש לך: Porcupine Tree Pink Floyed King Crimson Muse פאוור: Blind Guardian Iced Earth ויש לך את Meshugga שפשוט מחליפים מקצבים כל רגע אני יכול להמשיך ככה שעות...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מזרחית זה לא מוזיקה מעאפנה... פשוט הפכו אותה לכזאת...ועכשיו קצת המלצות...חפש בפרד (אימיול) את הביטוי הבא string quartet tribute ותקבל דיסקים של חבורת נגני מיתר שעושים קאברים למוזיקת רוק (רק מנגינה) תמצא שםמלא דיסקים, לינקין פארק, מטליקה, נירוונה, אודיוסלייב, סאונדגרדן, רייג' אגיינסט דה משין ועוד...וקצת המלצות שיריםiron maiden - fear of the dark, flight of icarusaudioslave - show me how to live, like a stonesoundgarden - black hole sunnirvana - כל מה שתצליח להשיג
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים System Of a Down= Lonely dayoasis - stop ccrying your heart out3 doors down - Duck And runMatalica - Ender SandmanMuse- Take A BowMuse- Map Of the ProblematiqueMuse- New BornRed Hot Chili peppers - Hump De PumpMuse- JustMuse- Exo-politicsכן עוברת אלי תקופה קצת קשה...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים הינה שיר ממש טוב של Deathstars ,אני לא מבין איך הסולן שלהם יכול לשיר כ"כ נמוך בעע.http://youtube.com/watch?v=LLwlcrRw1yYד"א של סונטה אני הכי מעדיף את האלבום Ecliptica ,אלבום פצצה.אופת' גם מעולים,וOctavarium של Dream Theater גם מכיל כמה שירים מעולים,במיוחד These Walls ,זה השיר האהוב עלי ;D
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מזרחית זה לא מוזיקה מעאפנה... פשוט הפכו אותה לכזאת...ועכשיו קצת המלצות...חפש בפרד (אימיול) את הביטוי הבא string quartet tribute ותקבל דיסקים של חבורת נגני מיתר שעושים קאברים למוזיקת רוק (רק מנגינה) תמצא שםמלא דיסקים, לינקין פארק, מטליקה, נירוונה, אודיוסלייב, סאונדגרדן, רייג' אגיינסט דה משין ועוד...וקצת המלצות שיריםiron maiden - fear of the dark, flight of icarusaudioslave - show me how to live, like a stonesoundgarden - black hole sunnirvana - כל מה שתצליח להשיגאם כבר Audioslave אז:Audioslave - Shadow on the Sun (היה גם ב-Collateral=הנוסע), שיר שאני מאוד אוהב.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים Audioslave - הדיסק האחרון נחמד, אבל אין כמעט שום גיוון בין השירים אפילו שהם טובים ואני שונא שאמנים עושים את זה (בעיקר ברוק וראפ זה קורה)...
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים הינה שיר ממש טוב של Deathstars ,אני לא מבין איך הסולן שלהם יכול לשיר כ"כ נמוך בעע.http://youtube.com/watch?v=LLwlcrRw1yYנאצים??נשמע כמו חיקוי של מרלין מנסון ורמשטיין... שלא תבינו אותי לא נכון, אני בכלל לא בקטע שלהם אבל זה פשוט נשמע ככה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים נאצים??באלבום החדש שלהם הם באמת מזכירים פלוגת SS,אני לא יודע עם זה במכוון.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני מחפש אלבומים עם מנגינות מרגיעות , בלי מילים , אלקטרוני אבל לא רועש או כול סוג אם אפשר המלצה לאלבום מוצלח , תודה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הכל רוק מסריח .תנסה את...Gavin DeGraw Phantom PlanetAaron CarterJ KnowRob ThomasChris BrownRiki MartinJustin TimberlakeEminemאם אתה אוהב פאנק :-XGood Charlotte Simple Plan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.