פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים נמאס לי לשמוע את אותם שירים כל הזמן. תנו לי בבקשה שמות של שירים מומלצים בכל הסגנונות.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים יש את Matisyahu זמר רגאיי יהודי אמריקאי , הוא פשוט כשרוני בטירוף ונשמע ממש טוב.שים לב לדיסק החדש שלו שנקרא -Youth .
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים טרקים מדהימים של מוזיקה בלבד:מתוך Guilty Gear XX #Reload:Simple lifeBlue water blue skyHoly ordersAwe of sheSuck a sageThe midnight carnivalWrithe in painStill in the darkGood manners and costumsמתוך Stunt GP:Track 7מתוך הסדרה Naruto:sarutobiולא יודע מה איתך, אבל ממש משעשע אותי לפעמים סתם לשים את מוזיקת הרקע של Loco Roco
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים system of a down - such a lonely day 8) אין לך שום סגנון מועדף? אתה שומע גם Doom Metal וגם מזרחית ? חח כן, אני לא מבין את אלה שאומרים שהם שומעים הכל.. אח"כ אני שואל אותם, מטאל? - לא, רוק כבד? - לא. חח כבר לא הכל
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים Yes - Close to the edgeKing Crimson - In the court of the crimson kingJethro Tull - AqualungGenesis - Dancing with the moonlit knightCamel - Another nightRush - The treesאם תאהב, אני אמליץ על עוד.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים האלבום החדש של kelishttp://www.kelis.co.uk/תשמע את השיר הזה, אם תואהב, האלבום שווה קניה (נראה לי יוצא השבוע).kelis - like youושני שירים מעולים מהאלבום הקודם שלה (04):Kelis - stick upKelis - Marathonהאלבום האחרון של רד הוט צ'ילי פפרס.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אין לך שום סגנון מועדף? אתה שומע גם Doom Metal וגם מזרחית ? אמנם אני לא שומע Doom Metal (אלא את הסוגים האחרים בז'אנר. כמעט כולם.), אבל במחשב שלי יש כמעט הכל, ואני מהאנשים שאוהבים הכל. יש לי אפילו שירים סקוטיים ;D. האלבום החדש של kelis http://www.kelis.co.uk/ האלבום האחרון של רד הוט צ'ילי פפרס. מחזק
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אני מבין את אלה ששומעים הכל. אני שומע *הרבה*.... בעצם הכל מקניבל קורפס ועד טראנסים ועד היפהופ ועד קלאסית.רק דבר אחד אני לא סובל[glow=red,2,300]מזרחית[/glow]
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים חחח הרבה אנשים זה ככה,פשוט מוזיקה מעפנה.. בכל מקרה אם אתה או?הב פאוור נסה את Hammerfall-Crimson thunder sonata arctica-fullmoon אני גם אוהב מרלין מנסון וDeathstars . תגיד איזה סגנון אתה יותר מעדיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.