פורסם 2009 במרץ 1216 שנים חלפינו - זה מצב פנורמה, זה 3 תמונות מחוברות יש פלאפונים שיש מצב כזה בתוכם בעקרון אפשר לצלם 3 תמונות נכון ולחבר בפוטושופ
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אהלן, תמונה שצילמתי היום בשעות הצהריים... כיוונתי את ההגדרה של הצילום לאיזון לבן..לדעתי יצא יפה יותר ככה..חבל שלא הספקתי לצלם באיכות רגילה. אגב שמתי לב שעם כמות הצבע בתמונה בא הגודל היותר מירבי של הקובץ? או שאולי זה בגלל שעשיתי את זה על איזון לבן..בד"כ יוצאת תמונה של 800-900KB.. זו 1.5 מגה
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים חצר תיכון- צולם עם N95, הפנורמה מורכבת מ3 תמונות. מה דעתכם? (זה ללא פילטרים/אפקטים) LOL, אתה לומד בתיכון שלי..
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים כן המצלמה ביום מעולה אך בלילה לא מי יודע מה וחבל בתמונות קצת שיחקתי עם הצבע אני לא אוהב את ההגדרה האוטומטית.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים צולם ב-C902 [איכות הורדה משמעותית עם המרה לJPEG קטן יותר...] http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc00040zv7.jpg פשש תמונה חזקה, תפיסה טובה, איכות טובה - טוב אין פלא זה סוני אריקסון
פורסם 2009 במאי 1316 שנים צילמת רק את השמיים חח אז אין הרבה משהו מיוחד...תנסה לצלם תמונה את פרחים או חיה כלשהי..בית וכו'..אבל אני מאמין של N95 יש מצלמה סבבה.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים צילמת רק את השמיים חח אז אין הרבה משהו מיוחד...תנסה לצלם תמונה את פרחים או חיה כלשהי..בית וכו'..אבל אני מאמין של N95 יש מצלמה סבבה.חחח,זאת התמונה היחידה שהייתה לי על המחשב....המכשיר בתיקון אז אני לא יכול לצלם/להעביר תמונות אחרות למחשב....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.