פורסם 2009 בינואר 1416 שנים בצייר יש לי אפשרות לראות את הרזולוציה, ברגע שאני מקטין בה את הרזולוציה אז זה פשוט חותך לי את כל התמונה עד שמתקבלת הרזולוציה הרצויה... :-\פוטושופ אף פעם לא עבדתי איתה ואין לי, אין משהו אחר מהיר?
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים בתפריטים תבחר IMAGE>RESIZE/SKEWאם יש לך בעברית אז זה התפריט הרביעי והאפשרות השניה.
פורסם 2009 בינואר 1516 שנים תודה ארטיום זה סתם תמונה מהחלון בחדר, עם ה HD. דיי נחמד אבל יכול להיות יותר טוב ללא הרשת של הזבובים שהפריעה Guardian Angel - אחלה תמונות! [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים סתם תמונה שנראתה לי חמודה מבריתה של דודה שלי...היתה יכולה להיות הרבה יותר טובה עם מצלמה מקצועית. צולם ב HTC HD. [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים זה הדבר שהכי קל לצלם ושגם לא בורח לך (כמו ציפורים\סוסים\חיות בר שונות) מה שגם הצבעים שלהם משגעים רק עכשיו שמתי לב לזה. קובי קצת תמונות מN82 יתקבלו בברכה ^^
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים כמה תמונות מה5800 החדש שלי XP How is it? המלצה: תלחצו על התמונה, ואת הגדולה תעבירו למחשב לרגע רק כדי לראות בגודל נורמלי ולא ברזולוציה המלאה, למרות שגם ברזולוציה המלאה זה איכותי אבל שמעבירים למחשב זה פצצה
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים יפה..אהבתי כמה מגה פיקסל יש לה 5 לא? הנה כמה שלי... חח אני קורא לכלב שלי הלהטוטן..כל פעם הוא עומד על 2 רגליים עם הרצועה או בלעדייה
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים כן יש ל HD איכות ממש נחמדה בתאורה טובה אבל בלילה אם לא מחזיקים את הפלאפון טוב הצילום יוצא מטושטש..החסרון היחיד במצלמה הזו וחבל שלא השקיעו בה קצת יותר. אה רק 3.2? חשבתי שיש לה 5 האמת
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים חצר תיכון- צולם עם N95, הפנורמה מורכבת מ3 תמונות. מה דעתכם? (זה ללא פילטרים/אפקטים)
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מה זה איך עשית את התמונה כזו רחבה??והתמונה יפה מאוד!לדעתי המצלמה של ה N95 יותר טובה משל ה HD..גם יש לה פלאש טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.