פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לא רק שיש לו 2הוא צריך את הגירסה החדשה כדי לצלם וידיאו, תוכנת צד שלישי כדי לבצע זום, ואין אפשרות לשלוח את התמונות בBTועוד אומרים שפלאפון מסרסת את המכשירים
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לא רק שיש לו 2הוא צריך את הגירסה החדשה כדי לצלם וידיאו, תוכנת צד שלישי כדי לבצע זום, ואין אפשרות לשלוח את התמונות בBTועוד אומרים שפלאפון מסרסת את המכשיריםמישהו שיש לו את האיפון יכול לאמת את זה?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים תמונות שצילמתי ב K610i שלי במשך שנה וקצת.www.henz.up2.co.il (כל ה-3 חודשים האחרונים צולמו כבר במצלמה נורמלית)
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מישהוא פה בתחילת הנושא דיבר על משהוא שקוראים לא סינון רעש שזה כאילו לעשות שלא יהיה את הפסים המעצבנים שמצלמים בלילה . איך עושים את זה? הינה דוגמה לתמונה שיש בה את הפסים האלה (או נקודות ) והינה אחת שאין . נ.ב צולם ב v3x שלי על 2.0 מגה פיקסל . סליחה שהתמונה השניה טיפה גדולה.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים הפוסט שמעליי עשה לי חשק להעלות כמה תמונות שצילמתי לאחרונה. לינק להורדת התמונות בתחתית הפוסט. עד כאן המכוניות. הרסו איזה מבנה בדיוק ליד הבית שלי והשתמשו בו חיילים כדי לעשות איזשהו תרגיל לחילוץ אנשים מתחת להריסות בקיצור זה ככה חצי הרוס עד עכשיו: עכשיו אני קולט איזה טעות עשיתי... אי אפשר להגדיל את התמונות... אני אשים את כל התמונות בקובץ RAR ואני אעלה את זה. כל התמונות שלמעלה: http://www.mediafire.com/?demkdrvai8j
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.