פורסם 2007 באוקטובר 2318 שנים איך אתם מגיעים לכזו רמה של מאקרו? כשאני מצלם זה מתמקד, מגיע למצב מדהים כזה של מאקרו וכשהוא מסיים את הפוקוס הוא לא נשאר במצב המדהים שהוא היה שניה לפני סיום ההתמקדות >< (אני מדבר על ה- K800i מן הסתם). בכל אופן..
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ומשום מה אני עדיין חושב שלא גיליתי את כל סודות המאקרו עם ה- K800..כמו שאמרתי, יש איזה קטע כזה בזמן ההתמקדות שהוא מגיע לתוצאת מקרו מדהימה ובסיום ההתמקדות ההתמקדות הרבה פחות טובה (אני מקווה שלפחות בנאדם אחד פה מבין על מה אני מדבר).איך אני תופס את התומנה כמו שאני רוצה, בתהליך ההתמקדות? מה לא ניסיתי, זה משגע אותי ><
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים זה הבעיה בפוקס אוטומטי, אי אפשר להגיע למקסימום בד"כ. אל תדאג עוד יבוא יום ויצא מצלמות כמעט מקצועיות לפלאפון
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים רכב רכב... לא היה לי מחשב כבר הרבה זמן... צילמתי הרבה, אני אעלה תמונות בקרוב מתישהו.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים ניסיון בחשיפה ארוכה. אפרופו,זה צולם במצב לילה,שכל תנועה קטנה הופכת את התמונה למטושטשת,ואין לי מושג באילו הגדרות ISO וכו לשחק כדי לעשות את זה ידנית בלי חצובה,ושזה לא יצא מטושטש... קשה קשה ועוד פלאפון קטן מאוד.
פורסם 2007 בנובמבר 1018 שנים כמה תמונות מה-N73 : מתערוכת מכוניות- בדרך לחרמון ווינדווס ויסטה סתם AUDI-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.