פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים הכי חשוב לי:רמת קרינה נמוכה כמה שיותר.עמידות.זמני סוללה ארוכים.תפריטים לא מסובכים והגיוניים.משקל -שלא יוריד לי את המכנסיים כמו ה3510I שלי.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים יש לי את ה-6310i הישן והטוב שלי !יש לו חיי סוללה מטורפים (17 ימי המתנה ללא BT)יש לו BLUETOOTHיש לו ממשק נוחבשביל לצלם יש לי מצלמה דיגיטלית איכותיתבשביל לשחק יש לי מחשב כף יד משוכללבשביל מוסיקה יש לי מערכת גם בבית וגם ברכבבשביל לדבר יש לי טלפון סלולרי
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים תהרגו אותי אבל אני לא מבין אתכם.עבורי טלפון הוא כלי עבודה הכרחי והוא חלק מהפק"ל היומי הקבוע.הוא משמש שעון מעורר ויומן ונגן ואני חייב איכות קליטה טובה.אני שולח SMSים ומשתמש בתקשורת On Line מדיי פעם ואני צריך מסך טובולכן,עם הטכנולוגיה של היום הייתי מצפה מיצרניות המכשירים שיכללו את הכל בתוךמכשיר אחד ושלא יעשו לי טובה כשהם מוציאים מכשיר חדש.וואלה יופי, גם בשנת 2006 כדי להגיע למכשיר האולטימטיבי אני צריך להסתובבעם 3 מכשירים.למה במקום מיליון מכשירים לא ייצרו מכשיר אחד?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לי הכי חשוב זה סימביאן!אחרי זה גם אולי מצלמה בסדר (אני לא מתכוון לסחוב DSLR לכל מקום.. )בקיצור היעד שלי N93 (הגודל לא ממש מפריע לי 8) )
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני לא יודע אבל עובדה... אתמול עדכנתי קושחה דרך האתר של NOKIA זה באמת נשאר. אבל פירמוט של המכשיר מחק את התוכנה. בכל מקרה, תוכנה נחמדה מאוד, אני יאמץ אותה ד"א היא לא חינמית לגמרי, כדי להשתמש בכל הפונקציות שלה מכריחים אותך "לתרום"
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים שיקבל ויוציא שיחות...בשביל זה קיים סלולרי לא?אממ בכל מקרה בשביל שיוציא שיחות אני מניח..ושיהיה עמיד..
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים לי הכי חשוב זה סימביאן! אחרי זה גם אולי מצלמה בסדר (אני לא מתכוון לסחוב DSLR לכל מקום.. ) בקיצור היעד שלי N93 (הגודל לא ממש מפריע לי 8) ) רומן איך אתה קובע שהכי חשוב לך סמביאן שעוד לא התנסת? זה לא קל להסתובב עם מכשיר איטי ומגושם שנתקע לא מעט ולפעמים אתה עומד מול הקופסא הזאת ואומר למה אני צריך את כל זה. איך N80 הפך לN93? ואם כבר אז N93I לא?
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים תסתכל על התאריך י'מושפע, טוב שלא מצאת הודעה מ2004 : וזה לא שלא התנסיתי, שיחקתי פה ושם בסימביאנים. ודורי, שתוק.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים במילה אחת W800I. מכיר גם את ה K800...מעדיף את הW אי אפשר להוסיף יותר. נקודה. מצלמה מעולה (אחרי MOD ידני לCamdriver בכלל נהפכה להיות יותר איכותית),נגן מעולה,רדיו,ולא גדול מימדים.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים צודק אין על W800I!!מה זאת אומרת MOD למצלמה?אשמח אם תספר לי יותר על זהיש לי W800I
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים הסוללה שלי מחזיקה דווקא יום מהבוקר עד הלילה אבל אני חורש עליו בשירים סרטים ומצלמה!ובלילה אני מטעין אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.