פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר אני מתעלל כל יום ב6100 והוא דווקא שורד לי יפהאכן אחד הפלאפונים העמידים... בתקופה שפלאפונים היו עדיין פשוטים...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אין לכם את הכלים להרוס פלאפונים, לי יש כלי יעודי ששמו גל אלון. מה הוא כבר עשה?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים שבר אותו, לקח את הבטריה ושם בה ביס ואח"כ טיפל בלוח המקשים כדי שעד היום יהיו חלקים שלו מתחת לכורסאות.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לדעתי צריך להוסיף קליטה טובה, אצלי ה3100 המעפן מתנתק כמעט כל שיחה, או שפתאום אני שומע אנשים בצורה מקוטעת
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה נראה לי כבר יותר קשור לרשת הסלולרית שלך או למצבו הבריאותי של הפלאפון שלך....
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים המפף...בחרתי במצלמה איכותית ובמסך גדול ומפואר. סה"כ נגני mp3 יש לכולם(וגם כאלו שמנגנים mp4), אולי לא תמיד משוכללים, אבל לא כולם פריקים של סדר. עיצוב דק - נכון להיום - בא על חשבון פיצ'רים וסוללה מטעינים כל יום בכל מקרה.בקשר לעמידות(שואה גרעינית o_O), אני לא רואה סיבה לא לשמור על פלאפון חדש. ולממשק אפשר להתרגל.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים שיהיה לו מסך גדול שיהיה סימביאן (כי קשה לחזור אחרי שניסית) שיהיה לו WI FI (כי זה מעביר את הזמן בלימודים) בקיצור, E61
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.