פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים שיהיה עמיד מאוד, ושיהיה לו ממשק נוח... בקיצור - נוקיה. וואלה צודק, יש איזה מישהו בעבודה שמעצבן אותי כל פעם וזה ממש כיף לזרוק עליו את הפלא פון (SK סליידר ישן >
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כעקרון הממשק והעיצוב הם דברים די מכריעים אצלי, מלבד כל התוספות שגם להם אני מייחס להם חשיבות לא קטנה.. W800I - מצויין. ;D
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים כעקרון הממשק והעיצוב הם דברים די מכריעים אצלי, מלבד כל התוספות שגם להם אני מייחס להם חשיבות לא קטנה.. W800I - מצויין. ;D +סוללה חזקה+מצלמה =שילוב מנצח של W800I
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני אפילו לא יכול להגיד מילה רעה על הזמן סוללה והמצלמה של הפלאפון הזה, אולם המחיר ששילמתי בשביל הפלאפון הזה הוא 2700 ויצאתי כמו דפוק, אבל אין ספק שהוא מספק אותי מעל ומעבר.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים לי חשוב שיהיה לו מסך גדול, קריא וברור וסוללה חזקה.כמובן שגם עמידות זה דבר חשוב.ממש זה דבר גם כן מאוד חשוב לי - אבל אפשר לבחור רק שני דברים, ואני יכול להסתדר עם כל ממשק.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים שיהיה לו ממשק נוח (NOKIA טובים בזה), שידע להיות נייד כאפות בלי להחזיר אח"כ (עמיד), סוללה חזקה.לצערי אני עכשיו עם Motorola C390 שמבחינת ממשק הוא לא ממש נוח, אבל חוץ מזה הוא עושה את העבודה שלו.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אני אוהב את שלי קטנים, עמידים ובעלי סוללה חזקה.6100 שולט חחח למרות שבא לי להעיף אותו כבר
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים 1. איכות טובה של שיחות (זה טלפון אחרי הכל)2. ספיקר חזק ואיכותי3. ממשק נח4. שיהיה קטן (אבל לא מידי) ועמיד.5. מסך טוב6. מצלמה7. נגן MP3/רדיו8. אינטרנט/WiFiושכחתי משהו בין 3 ל4, שהסוללה תחזיק לפחות 3 ימים.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים 6100 שולט חחח למרות שבא לי להעיף אותו כברה-6100 לא עמיד בגרוש, עבר את טיפול "האח הקטן" שלי ומת.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים הכי חשוב לי זה המערכת הפעלה שלו שתהיה פתוחה כמו סימביאן פאלם או WINDOWS כרגע יש לי סימביאן ואני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה מה שהכי מפריע לי בסלולארי הנוכחי שלי זה הרזולוציה אז כשאני משחק משחקי PC ישנים זה או באיטרפולציה או שאני לא רואה את הכל (למרות שזה עדיין כיף לשחק MONKEY ISLAND 1 על פלאפון )
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ה-6100 לא עמיד בגרוש, עבר את טיפול "האח הקטן" שלי ומת.רוצה להתווכח על זה?יש לי אותו כבר איזה 4 שנים הוא סדוק בכל מקום אפשרי ושלא תדע הוא נפל מקומה 7 אבל על הדשא (אחיינים...)והוא חי שורד ונושם איתי בכל מקום
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים נוקיה ידועה בעמידות של המכשירים שלה!!ואם היה לך 6100 אחד ושברתה אותו מהר זה לא אומר שהוא חרא של פלאפוןיש אותו לחבר שלי והוא מפורק כולו אני לא מאחל לאף אחד פלאפון כזה והוא פועל כמו סוסנ.בלחבר הזה קוראים נאוריקו (naoriko) והוא מהפורום!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.