פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים ביום בהיר אחד החליט הארדיסק הישן שלי לעשות בעיות.הבעיה מופיעה כאשר מתבצעת פעולת קריאה/כתיבה על הארדיסק, ואז המעבד מתאמץ מאד (LOAD) בעצם מגיע ל 100% וככה גומר את המחשב מבחינת ביצועים.לשם ההמחשה לא הצלחתי לצרוב דיסק במהירות של X4 עם הצורבSCSI שלי שבחיים לא דפק לי דיסק.הבעיה קשה ולא סובלת דיחוי זה פשוט סיוט ככה.הארדיסק מדגם WD AC2640R בנפח 6.4 GB והוא עובד ב ATA 66 עם קבל תואם, והוא מוגדר כ Primary Slave.הארדיסק הראשי שלי הוא IBM GXP 75 15 GB 7200Rpm ATA 100 והוא מוגדר כ Primary master.אני צריך עזרה ומהר !, תודה לכל מי שיענה.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים בטח שזה יאיט לך את המחשב, אחיהם על אותו כבללכן גם ההרד דיסק של ה100 פועל ב66דרך אגב יש לך XP?כי אם כן תבדוק במחשב שלי->חומרה->מנהל התקנים->IDEתבדוק שם בהגדרות מתקדמות אם ה ערוץ הראשי לא פועל בPIO MODE כי אם כן יש לך בעיהזו בעיה מוכרת בXP
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר בקשר לכבל לא נראה לי זה קשור, כי ATA 100/66 זה אוטו הדבר בעצם, גם אותו כבל.ולגבי ה PIO בדקתי והארדיסק הראשון עובד ב ATA 100 כלומר UDMA 5 והארדיסק השני עובד ב PIO !!!בעעעעעעעעע, מה אני עושה ?בדקתי בביוס וזה מוגדר על ATA 66, כלומר UDMA 4.אני יודה לכל מי שיעזור...
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים כמו שאמרתיגם לי היתה את הבעיה הזוהדרך היחידה שהצלחתי לפתור אותה היא להתקין את הוינדוז מחדש נקימצטער אבל זו הדרך היחידה שאני מכיר שפותרת את הבעיה בצורה הטובה ביותרתעשה גיבויים ותפרמט נקי זה יותר טוב תמידאתה יכול גם לנסות לעשות "ריסטור" בהתקנה של וינדוז אבל אז הסיכויים שזה יחזור גדולים מניסיון אישי
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים בקשר לכבל לא נראה לי זה קשור, כי ATA 100/66 זה אוטו הדבר בעצם, גם אותו כבל.ולגבי ה PIO בדקתי והארדיסק הראשון עובד ב ATA 100 כלומר UDMA 5 והארדיסק השני עובד ב PIO !!!בעעעעעעעעע, מה אני עושה ?בדקתי בביוס וזה מוגדר על ATA 66, כלומר UDMA 4.אני יודה לכל מי שיעזור...תשים גם את השני על DMA If available.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר לצערי הרב זה נמצא על DMA If available בשניהם, מה עוד אפשר לעשות חוץ מפירמוט ?אני לא צריך לגבות כלום כי יש לי פרטיטיציה נפרדת ל OS אז זה לא בעיה ממש, פשוט אין לי כוח לזה עכשיו.רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.נ.ב. הבעיה נפתרה, הכונן לא מאט את המחשב עכשיו אבל זה עדיין על PIO, ממש מוזר.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מה שלי היה ...רק שלי זה היה על ה PRIMERY(גם לי זה היה על DMA IF AVAILABLE)
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר אאאאאאארררר, מייקרוסופט !!!עוד סיבה למה לא לקנות את המערכות הפעלה שלהם, גם לשלם כסף וגם לקבל כאב ראש, מה אני מזוכיסט ?אתה חושב שאולי 4In1 יתקן את זה ?למרות שכבר מותקן לי אבל אם אני יתקין שוב או יתקין גירסה יותר חדשה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.