עבור לתוכן

ח"כ בשארה בדמשק: אני בעל בריתה של סוריה

Featured Replies

פורסם

נו כבר

והמבין יבין

• תגובות 60
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני אומר, צריך לחסל את כל מי שרוצה לחסל אחרים :P

(והמבין יבין)

פורסם

ניראה לי שחיסלת את עצמך בדרך :-X

פורסם

:lol:

לא צריך לחסל. צריך לשלול אזרחות - ובאותו המעמד לגרש אחרי כל עבירה קטנה. כניסה לכלא על פי קביעת השופט, ולאחר מכן גירוש אוטומטי מהמדינה. הרבה יותר קל לגרש תושב מאשר אזרח ;)

פורסם

תגידו,לפי החוק-אין סעיף שיכול לסמן את בשארה כבוגד במדינת ישראל?

אם יש זמן נכון,זה בהחלט העיתוי-הגיע הזמן לבטל את אזרחותו ולזרוק אותו אל מאחורי הסורגים לשארית חייו [או לחליפין-לתת לו להמשיך לגור כל חייו עם "בת בריתו",הרי הם חברים שלו,לא?]

פורסם

לצערנו יש לח"כים חסינות מלאה

קודם הוא יכול לעשות מה שבא לו, כולל לנסות לעשות פיגועים בכנסת עצמה

ואחרי זה אפשר להתחיל דיון בוועדת הכנסת לגבי הסרת חסינות (שזה תהליך ארוך למדי בפני עצמו) בהנחה שהוא לא מספיק מטומטם בשביל לוותר על החסינות

ואחרי זה עוד צריך להעמיד אותו למשפט, שזה עוד חתיכת תהליך

עד שכל זה ייגמר כבר עברה קדנציה של הכנסת, ואם הוא נבחר שוב אז החסינות שלו אמורה (לפחות על הנייר) לסגור כל תיק פלילי נגדו

וכל זה כי אף אחד לא השכיל לאכוף את ההנחיות שנתן בזמנו אחד מהיועצים המשפטיים לממשלה (לא זוכר את שמו)

לפי ההנחיה הזו, פעולה שנעשית נגד מדינת ישראל, מוסדותיה, הכנסת או מוסדותיה לא יכולה להיכלל במסגרת החסינות

פורסם

ולמה שר\ת המשפטים או מבקר המדינה\ממשלה לא יכולל תקן\לשנות את החוק ?

פורסם

למה אי אפשר לגרום לכדור להפלט לתוך הראש שלו "בלי כוונה"?

פורסם

ולמה שר\ת המשפטים או מבקר המדינה\ממשלה לא יכולל תקן\לשנות את החוק ?

רק ברוב מיוחד בכנסת אפשר לשנות את החוק יסוד של חסינות הכנסת וחברי הכנסת

פורסם

יש דברים שהחסינות לא תופסת לגביהם

למשל תמיכה במאבק מזוין של מדינת אויב או במעשי טרור נגד מדינת ישראל או נגד יהודים או ערבים בשל היותם יהודים או ערבים, בארץ או בחוץ לארץ.

כמו כן, אם תפסו אותו בפשע שיש בו שימוש בכח (למשל פיגוע בכנסת :P ) ניתן לעצור אותו ולשפוט אותו על כך, גם כאן החסינות לא תופסת.

פורסם

אם אני לא טועה לאחרונה עברה בקריאה ראשונה הצעת חוק שאמורה לטפל בנושא הזה. אבל אני לא סגור על ההתפתחות בנושא..

פורסם

לא צריך לחסל. צריך לשלול אזרחות - ובאותו המעמד לגרש אחרי כל עבירה קטנה. כניסה לכלא על פי קביעת השופט, ולאחר מכן גירוש אוטומטי מהמדינה. הרבה יותר קל לגרש תושב מאשר אזרח ;)

לאן בדיוק אתה אמור לגרש אותו? אין לו אזרחות של שום מדינה... איזה מדינה בדיוק תרצה להכניס אותו לשטח שלה?

פורסם

זאת שקיבלה אותו כמובן (רמז כותרת)

פורסם

מתוך הכתבה שהקישור שלה מעלי.

במהלך הפגישות שקיים בשארה עם בכירים במפלגת הבעת' השולטת בסוריה, הוא הזהיר מפני האפשרות ש"ישראל תצא למתקפה מקדימה ביותר ממקום אחד, וזאת כדי להתגבר על המשבר הפנימי הפוקד אותה ובניסיון לשקם, ולו במקצת את כושר ההרתעה שלה".

מה תגידו לא בא לכם לפוצץ אותו במכות ,אם או אמר את זה ,אז גיס חמישי זה מחמאה בשבילו ,ומרגל זה שמו האמצעי !!

בשארה הוא בוגד בקנה מידה מסוכן מאוד ,שיש לחסלו מיידית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים