עבור לתוכן

ח"כ בשארה בדמשק: אני בעל בריתה של סוריה

Featured Replies

פורסם

ח"כ בשארה הוא לא בוגד!

הוא אזרח פלסטינאי נאמן שפועל למען מדינת פלסטין. הוא מעולם לא אמר אחרת. הוא גם אף פעם(הוא וחבריו בכנסת) לא אמר שהוא פועל למען מדינת ישראל. לזכותו הוא אומר ביושר שהוא פועל בתוך כנסת ישראל למען מדינת פלסטין. מי שאשם פה זה אך ורק אנחנו שנותנים להם לפעול נגדנו מתוכנו ולא עושים כלום לאויבים שלנו שמנסים להשמידנו . אפילו לא הייתי קורא לחברי הכנסת הערבים מרגלים. מרגל זה אחד שפועל נגדך בסתר,בניגוד גמור למה שהם עושים כי הם לא צרכים לפחד שיתפסו אותם כאשר הם יכולים לפעול נגדנו באופן גלוי בלי שינקפו נגדם אפילו באצבע.

• תגובות 60
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חלם

פורסם

פשוט בושה מה שקורה במדינה הזאת !

פורסם

ח"כ בשארה הוא לא בוגד!

הוא אזרח פלסטינאי נאמן שפועל למען מדינת פלסטין. הוא מעולם לא אמר אחרת. הוא גם אף פעם(הוא וחבריו בכנסת) לא אמר שהוא פועל למען מדינת ישראל. לזכותו הוא אומר ביושר שהוא פועל בתוך כנסת ישראל למען מדינת פלסטין. מי שאשם פה זה אך ורק אנחנו שנותנים להם לפעול נגדנו מתוכנו ולא עושים כלום לאויבים שלנו שמנסים להשמידנו . אפילו לא הייתי קורא לחברי הכנסת הערבים מרגלים. מרגל זה אחד שפועל נגדך בסתר,בניגוד גמור למה שהם עושים כי הם לא צרכים לפחד שיתפסו אותם כאשר הם יכולים לפעול נגדנו באופן גלוי בלי שינקפו נגדם אפילו באצבע.

אתה בן אדם חכם

תאמינו לי נישבר לי הזין מהמדינה הזאת

היא לא תחזיק עוד הרבה זמן

ינשאללה שיקחו אותה מאיתנו כבר נימאס לי לראות את זה

רק אנחנו גורמים לזה

פורסם

ח"כ בשארה הוא לא בוגד!

BULLSHIT!

כל חבר כנסת שנבחר נדרש להשבע אמונים לפעילות למען טובת והגנת ישראל. הנוסח המלא ייתכן מדבר על עוד כמה דברים אותם הוא הפר. בנוסף, אזרח המשתף פעולה עם מדינת אויב - ולא משנה אם זה מרצונו או לא - הינו לפי חוקי מדינת ישראל עבריין (בוגד).

פורסם

BULLSHIT!

כל חבר כנסת שנבחר נדרש להשבע אמונים לפעילות למען טובת והגנת ישראל. הנוסח המלא ייתכן מדבר על עוד כמה דברים אותם הוא הפר. בנוסף, אזרח המשתף פעולה עם מדינת אויב - ולא משנה אם זה מרצונו או לא - הינו לפי חוקי מדינת ישראל עבריין (בוגד).

מה לא הבנת פה?

הוא אומר שברמת העיקרון הוא לא מרגל

כי מרגל הוא סמוי והוא בסתר

אני לא מצדיק את מה שהבן זונה הזה עשה

אני רק אומר שהאידיוטים פה זה אנחנו שאנחנו רואים הכל ולא עושים כלום

פורסם

הוא אמר שמה שהוא עושה לגיטימי כי הוא לא מסתיר את זה. אין חשיבות לאם הוא מסתיר את זה או לא, כל עוד הוא נשבע להגנת וביטחון המדינה הוא עדיין משקר בפועל. ושוב - אם למשל א' רצח את ב', והודה ברצח ולא הכחיש את זה, אז לזכות א' אפשר להגיד שהוא הודה ברצח?

ומה זה משנה "מרגל" או לא? נתפסים לטרמינולוגיה? הגדרות מדוייקות? אם זה לא בסתר אז זה לא חמור באותה מידה? הבעיה שהמדינה המטומטמת מפחדת להעניש אותו כי הוא חוששת מתסיסה של הציבור הערבי בקשר להחלטה הזאת, אבל מה שהיא לא מבינה זה שאם הציבור הערבי כן תומך בו בסתר בכל מקרה זה יתפוצץ לנו בפנים בקרוב ובעוצמה חזקה יותר.

פורסם

צודק

אבל הכוונה שלו היא בדיוק כמו שלך

רק שהוא מנסה לחדד את הכוונה כמה שאנחנו טמבלים שהוא עושה לנו את זה מול העניים ואנחנו שותקים

הוא מרגל והוא בוגד ואנחנו טיפשים

ובאמת בסוף זה יתפוצץ לנו בפנים

בקיצור הלכה המדינה

פורסם

הבנתי את הציניות שלו, רק שהוא אומר שאנחנו מטומטמים כי הוא אפילו לא הכחיש מעולם או הצהיר שהוא לא יעזור לסוריה והוא בעד ישראל, ואני אומר שאנחנו בכל זאת לא כאלה טיפשים כי כן יש אצלנו חוק שחבר כנסת מחוייב להגן ולשמור על המדינה בין אם הוא מעוניין בכך או לא, כך שבעצם כניסתו לכנסת והצהרתו שהוא מסכים לחוקי הכנסת הרי שהוא הצהיר שהוא כן יגן וישמור על ישראל, אז מהבחינה הזאת הוא כן שיקר. זה בקטנה, אבל צריך להודות שהוא כן דו פרצופי ושקרן ונשא הצהרה בניגוד לאמונות ולערכים שלו.

ותירגע, עדיין לבאשרה אין כוח כזה גדול או ידע וזה יותר סימבולי למזלנו.

פורסם

חחח אתה חושב שבגלל הזבוב הזה אני חושב שהלכה המדינה?

אתה חי בסרט

שים לב מה קורה סביבך

אין לי כוח אפילו להזכיר את הכל

המדינה הזאת לא תחזיק יותר מ20 שנה תיהיה בטוח

רק בבאר שבע איפה שאני גר יש יותר בדואים מיהודים נראה לי

אני לא צוחק אני רואה אותם יותר

פורסם

בסדר, ורק איפה שאני גר 40% רוסים ואני מוקף בכפרים ערבים, אבל זה רלוונטי רק לאיזור שבו אני חי.

המדינה הזאת תחזיק מעמד כל ימי חיינו, אלא אם תיתפח מלחמת עולם אמיתית ואז כל המזרח התיכון (ואולי גם העולם) יבער - פשוטו כמשמעו.

פורסם

שזה יקרה בקרוב..

שלאירן תיהיה פצצה תיהיה מלחמה

ואם אנחנו נפיץ להם תכור גם תיהיה מלחמה

בקיצור עוד 3-5 שנים תיהיה פה שוב מלחמה

פורסם

מזכיר לי סטיקר שראיתי פעם

ח חר חרא עזמי בשארה

פורסם

אני לא מבין איך בן אדם שנוסע לארץ אויב ומזדהה איתם לא נחשב בוגד? אני משתגע איך הערבים האלה לא מתביישים אשכרה לנסוע לשם!

כבר ענו לך:

כי הם לא צרכים לפחד שיתפסו אותם כאשר הם יכולים לפעול נגדנו באופן גלוי בלי שינקפו נגדם אפילו באצבע.

בדיוק בגלל זה הצבעתי לישראל ביתנו. המצע שלהם מציע פיתרון לאבסורד הזה.

כולי תקווה שבבחירות הבאות, עוד 3 וחצי שנים, אנשים יתעוררו. כי הבחירות אחרי זה, לדעתי, יהיה מאוחר מדי.

פורסם

אין סיכוי שהממשלה הזאת תחזיק עוד 3.5 שנים, במיוחד עם תהיה ועדת חקירה ממלכתית על המלחמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים