פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים זה נושא רחב ומעניין, אבל, לא יפתחו את הפורום הזה, למה? ככה. אם יפתחו, אני אשמח לראות דיונים וללמוד על חומרים וכו'
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר לעתי זה נושא מאוד מעניין שמאוד יילך באתר הרבה אנשים אוהבים את זה עריכה: אז מה יש גם עוד 300 פורומים של מחשבים אז ?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר רק שתידע החומרים בפירוטכניקה חוקיים ולכל אלה שבנינו שחושבים שפירוטכניקה זה נפצים אז תשכחו מזה פירוטכניקה זאת תורת האש זה נושא נירחב ומאוד מאוד מעניין היום עריכה : ואלה שלא חוקיים גם לא תוכל לקבל אותם מאף אחד כי צריך רישיון להחזיק אותם פשוט אף אחד לא ימכור לך אותם
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים נו באמתאל תהיה חכמולוגברגע שיתפסו מישהו עם חומר לא חוקי הוא יוביל את המשטרה לפה יסגרו את האתרבדיוק כמו שסגרו את כל שאר האתרים שעוסקים בנושא
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים יופי, אני מאוד שמח שאתה אוהב פירוטכניקה, אבל לא נראה לי שיפתחו פורום פירוטכניקה בגלל 3 אנשים שבאמת אוהבים את זה.זה יפה והכל, אבל אין לי עניין שיהיה לזה פורום ועוד בפורום שבכלל קשור למחשבים.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר פירוטכניקה זאת תורת האש זה כל מה שקשור לזיקוקים לכוכבים פירוטכניים ועוד אבל בבקשה אל תייחסו את הנושא לנפצים כי אם יהיה פורום כזה נפצים לא יהיו בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.