עבור לתוכן

חברה מישהו מכיר מועדון טוב של מטאל באיזור גוש דן?

Featured Replies

פורסם

אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל..

שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר ..

אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!!

תודה רבה!

פורסם

הקומה השניה?

פורסם

אם יש מועדון מטאל טוב בכלל בארץ (בשביל זה אני ייסע כמעט לכל מקום), אשמח אם תגידו.....

פורסם

שמעתי ש"הקומה השניה" טוב, אבל שהאוכלוסייה שלו היא פריקים בלבד, ומהסוג הקצת מפחיד... אני מתכוון לנסות אותו בכל מקרה כי המוזיקה אמורה להיות ממש טובה.

לילינבלום 25 בת"א לא רע, למרות שברחבה התחתונה שם זה פחות מטאל ויותר רוק/ אלטרנטיבי.

פורסם

ואיפה בדיוק ממוקם ה"קומה השניה"?

פורסם

שמעתי ש"הקומה השניה" טוב, אבל שהאוכלוסייה שלו היא פריקים בלבד, ומהסוג הקצת מפחיד... אני מתכוון לנסות אותו בכל מקרה כי המוזיקה אמורה להיות ממש טובה.

לילינבלום 25 בת"א לא רע, למרות שברחבה התחתונה שם זה פחות מטאל ויותר רוק/ אלטרנטיבי.

נו, והסרט של בונקראקר לא מפחיד? הוא דווקא יאהב את המקום הזה.

וגם אני שמעתי את הסיפורים על "הקומה"... הפוגו שם זו דרך חיים, הם מנסים להצית את עצמם ואת המקום. האנשים שם אשכרה דורשים שייגאלו אותם מייסוריהם.

פורסם

זה נשמע לי כמו מקום שאני צריך לבקר שם .... :asthanos:

פורסם

מיד אחרי הפשיטה הגדולה.... LOL... צריך לכלוא את האנשים שם... (ניסו לשרוף חתול.)

פורסם

זה יותר חמור, הם לא מצליחים להבדיל בין חתול תמים לבין עצמם...

פורסם

WTF?! לשרוף חתול?! אין סיכוי שאני מתקרב לשם! אני אמשיך לשמוע מטאל בבית ובלילינבלום...

פורסם

גם זה מטאל, אבל אף פעם לא לשכוח את תרבות הבלאק והדת' מטאל. אם למישהו יש מועדונים שמנגנים, אני אשמח להיות שמה (אני בעצמי די ג'יי שמנגן מטאל!)

פורסם

פחחחחח

איזה בידור איתכם

אני מת כאן מצחוק

הקומה השניה זה מועדון של מתלהבים בני 15

גיל 17-18 שם זה המקס :(

המוזיקה שם ממש בינונית

פורסם

פחחחחח

איזה בידור איתכם

אני מת כאן מצחוק

המוזיקה שם ממש בינונית

טוב שאתה אומר את זה... עכשיו ממש אין לי סיבה ללכת לשם.

פורסם

פחחחחח

איזה בידור איתכם

אני מת כאן מצחוק

המוזיקה שם ממש בינונית

OMG! :o

יש יותר חמור?! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים