עבור לתוכן

ניירות שיוף- בעיה- כנסו מבינים plz

Featured Replies

פורסם

הייתי היום בהמון חנויות כמו הום סנטר, המספרים של הניירות שיוף היו עד 450 ויש פה אנשים שאני צריך לקנות 1200:

האם זה נכון?

מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה עם כל המספרים שלהם ניירות מים וזה...

ואם מישהו יודע מאיפה משיגים ניירות שיוף וגם אם יודעים במקרה מאיפה אני מפליץ פריימר? :bash: :bash: :bash:,

תודה לעוזרים!! :xyxthumbs:

פורסם

למספר יש משמעות. יותר גבוהה = נייר שיוף יותר עדין. המספר מייצג את כמות הגרגירים ל ס"מ.

לצבע של הנייר גם יש משמעות. בדרך כלל ניירות שיוף עם גב מבד מיועדים לשיופים גסים בעוד ניירות עם גב מנייר בצבע ירוק או כחול מיועדים לשיופי מים. עד כמה שאני יודע לא אמורה להיות בעיה להשיג ניירות שיוף ב ACE עד 2000

בדרך כלל המספרים של ניירות מים מתחילים ב 200 ועד 2000

לגבי פריימר או צבע יסוד פשוט תבקש עזרה במחלקת הצבע. את הפריימר בוחרים לפי סוג הצבע והחומר שאתה עובד איתו

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. תודה על ההסבר.

שכבת לכה אחת אמורה לעשות אפקט מראה טוב?? :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

לא. צריך כמה שיותר. לפחות 3 שכבות של צבע ואז לקה. אם אתה רוצה אפקט מראה תתכונן להשקיע. זה לא בא בקלות. לפני הלקה צריך לשייף את הצבע עם נייר מים ורק אז לשים לקה. בסוף עושים פוליש ו ווקס

פורסם
  • מחבר

ומאיפה משגים פוליש ווקב וניירות שיוף ניירות מים גבR?

פורסם

אתה יודע... אם לא תחפש את זה זה לא יופיע לך לבד. תחפש בחנויות כמו ACE, HOME DEPOT. טמבור...

פוליש וווקס לרכב. תשאל את אבא שלך או משהו.

פורסם

ב אוטו-דיפוט אתה יכול למצוא כל ווקס שתרצה.

פורסם
  • מחבר

אין כאלה בירושלים :'(

פורסם
  • מחבר

אני אשמח לקבל רשימה של כל ניירות השיוף שקיימים והסברים לגבי נייר מים או נייר רגיל ומה כל אחד אומר ומה עושה!!!

פלייז בבקשה מתחחננן!!!

תודה, סלאם עליכום (סתאאם מלחמה),אבי

פורסם

ירושלים - ניירות תוכל למצוא בהום סנטר בקניון מלחה - וגם ווקסים למיניהם במחלקת הרכב

אם יש לך כוח לקפוץ לאוטודיפו בתלפיות מול קניון לב הזהב- שם המבחר גדול יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים