עבור לתוכן

תאריך גיוס חדש, לאן מיועד? וכיצד ניתן להקדים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחת מהסיבות שאני ממש רוצה להימנע מלהגיע לשם... אוףף אני 64 מה הם נפלו עליי עם הדרעק הזה..!?

יש נימוקים טובים שאני יכול להיעזר בהם בבקשתי להקדים ככל האפשר את הגיוס???, כפי שאמרתי יש אחד כלל צהלי ב15 באוקטובר זה מעולה לי.

פורסם

למה להיות אנשים קשים?! התאריך שלך הוא תאריך ראשוני למתגייסי נובמבר-דצמבר וישתנה בהתאם לקורס הספציפי שמיעדים לך

תשאל את כל החברים שלך עם פרופיל דומה איזה תאריך יש להם

פורסם

איך אני יכול לדעת לאן אני מיועד?

יש מצב שאני מצליח לברר?

ויש לי 64, ואני מתכוון לעלות את זה כמה שאני יכול... יש אפשרות לעשות זאת ולהישאר באותו תפקיד שקבעו לי?

פורסם

תוך חודש-חודש וחצי אתה אמור לקבל מכתב צו גיוס רשמי שמסביר לך למה אתה מיועד ואת התאריך המדוייק של הגיוס שלך.

פורסם

וואלה קיבלתי כבר תאריך גיוס (אם זה המכתב שאתה מתכוון אליו)

ורשום שם רק תאריך, לא רשום לאן השיבוץ...

איפה אני רואה את זה?

אגב, קיבלתי 2 תאריכים, הראשון היה ב- 6/08/2007

ואחר כך קיבלתי ב- 08/08/2007

ולא רשום בהם איפה שובצתי...

אגב, לא קיבלתי גם מנילה...

פורסם

כנראה את מיועד למשהו כבר אם לא קיבלת מנילה.

אני מהמר על משהו באלקטרוניקה או מחשבים.

בכל מקרה גם אני קיבלתי כבר תאריך אחד ביולי ואז שינו לי לנובמבר.

מי שמתגייס בנובמבר ואחריי לא יודע לאיפה הוא הולך ועדיין לא יודע את תאריך הגיוס הסופי שלו.

תאריך הגיוס שלך כרגע, הוא רק תאריך גיוס כללי וחאר כך בחודש- חודש וחצי הקרובים תקבל תאריך מדוייק של הגיוס ולאיפה אתה מיועד.

לדוגמא: אני כרגע ב-19 בנובמבר הלוא הוא כרגע גיוס קרבי כללי של נובמבר, כל מתגייסי הקרביים של נובמבר קיבלו תאריך זה, אחר כך הם מחלקים את הגיוסים באיזור התאריך שקיבלת ומשנים לך את התאריך על פי התפקיד שלו אתה מיועד.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למי הפנית את דברייך... בכל אופן התאריך שלי הוא לא נובמבר אלא דצמבר... שאלתי הייתה מה אני אמור לנמק בכדי להקדים את הגיוס שלי?

תודה רבה ... 8)

פורסם

לא היה מיועד איליך...

מה אתה יכול לרשום אני לא יודע, משעמם לך אנארף...

לא מוצא תעסוקה, עבודה...

פורסם
  • מחבר

טוב ננסה, נקווה שיקדימו בעזרת השם ! :)

פורסם

חח גם אני ב 6 ל דצמבר אחרי וועדה רפואית פרופיל 64...אני כניראה ילך לקורס מחשבים , למרות שבמנילה שקיבלתי היום אכן נותנים לי אפשרות למישטרה צבאית.

פורסם

היום קיבלת מנילה? WTF? לא קצת מאוחר?

פורסם
  • מחבר

איך יש לך את האופציה לבחור בכלל ?! איזה עצבים עם המשטרה צבאית התקועה הזאת ! :kopfpatsch:

פורסם

זאת המנילה השנייה שלי הראשונה היתה קרבית כי היה לי פרופיל 97.

יש לי כל מיני בולשיט...אני ילך לתכני מערכות מחשב..זה גם חומרה וגם תוכנה...ניראה נחמד.

חוץ מזה יש לל למערך הטכני של חיל האוויר או היבשה..בלה בלה בלה...בודק כשרות (LOL) , נהג ..., מ"צ , כל מיני מש"קים , ועוד כמה שטויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים