פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים עברתי מעדשות קבועות לחודשיות , פשוט מדהים , אין דלקות אין כלום פשוט כשמציק בעין זורקים וגם הרבה יותר זול בחישוב שנתי .. שווה כל שקל
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים 5 רמקולים וסאב של סוניורסיבר של פיונירנשמע חלום עלה רק 2000 [קומבינות]ושווה כל שקלאה וגם שני רמקולים פשוטים קדמיים גדולים לקולנוע ביתי שנשמעים סבבה שהבאתי ב-200 ש"ח...[=
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים SyncMaster 930B אחלה מסךך! ועכבר חדש למחשב -אלחוטי פשוט מעולה הה וחזרתי (במשתמש חדש... )
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים טבק לנרגילה דיסק של DOD ;S לא חדש כל כך מזמין מארז ועוד כמה דברים יום ראשון שני ככה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים Lap Dance 20 שקל החשפנית הייתה ממש כוסית + כישרון רב + מסג' בגב + ... אני מרגיש שמיצאתי את ה20 הללו ;D ביחס של עלות-תמורה במיוחד אחרי שהחסכתי אותם ממקום אחר ד"א במבה פעם היתה עולה 2 שקל לשקית גדולה 80 גרם ! ושקל לשקית קטנה... אךךךך היו ימים כך שהיום זו לא קנייה טובה חחחחחחחח!! קרעת אותי עכשיו עם זה :lol: :lol:
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים SyncMaster 930B אחלה מסךך! ועכבר חדש למחשב -אלחוטי פשוט מעולה הה וחזרתי (במשתמש חדש... ) מה היה הישן (*תכתוב גם בחתימה, כך יזהו אותך). הקניות המשתלמות שלי בזמן האחרון: מצלמת Sony Cyber Shot DSC-H5 + נעלי ALDO מגניבות (גם מבחינת נוחות, וגם מבחינת מראה). אחלה דיון .
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים הממ שחכתי להוסיף HL2 עם CSS ו1.6 וכל שאר המשחקים וההרחבות.והאופניים שליBig Hit Expert 13K
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים לאפה שווארמהסלטכרוב כבושמלפפונים חמוציםהרבה ציפסה-22 שקלים הכי טובים שהוצאתי הרבה זמןאולי בגלל שהייתי רעב טילים אחרי שלא אכלתי איזה 12 שעות
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים לא משהו ספציפי, אבל לך על פלאפון-נגן+אוזניות+בגדים ותשמור כסף ליציאות.באמת שלא צריך יותר מזה.איך לא נמאס לכם להוציא בכל פעם כסף על המחשב?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מה היה הישן (*תכתוב גם בחתימה, כך יזהו אותך). הקניות המשתלמות שלי בזמן האחרון: מצלמת Sony Cyber Shot DSC-H5 + נעלי ALDO מגניבות (גם מבחינת נוחות, וגם מבחינת מראה). אחלה דיון . עם אני יכתוב אני שוב לא יוכל לגיב פה
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אתה צוחק? מנהל יעשה עליך בדיקת איי פי וידע מי היית לפני גם אם לא תגלה שוב דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.