פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הירח כבר מלא באנשים כמוך שלא שמחים לראות אויב שלהם מחוסלהלווי מענין אותי איפה המקום לשים אנשים כמוך אז!!!!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אל תשמח בנפול אויבך.אם כבר חוזרים למקורות , כדאי להביא את הפסוק הנגדי - "באבוד רשעים - רינה" .רגע , אז מה ההבדל העקרוני בין "אויב" שאסור לשמוח בנפילתו , לבין "רשע" ?"אויב" = אויב פרטי שלך , מעם ישראל ."רשע" = אויב הרוצה להשמיד את עם ישראל .אין איסור בגילויי שמחה , אבל לא להיות קיצוניים לכיוון הזה .לא לריב , ילדים !
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אל תשמח בנפול אויבך.TrakTor סליחה, אבל אתה מתנהג כמו מפגר.כשמחבל מת אומרים "מה טוב" וממשיכים הלאה, אם אתה נהנה לצהול בשפיכת דמים תתגיס לארגון טרור.^ ^ ^[ltr]how do you know it from iraq? a friend of mine said that as well, but he can't remember the proof...[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים כי פלסטינים לובשים כאפייה שחורה, ובסרטון רואים מישהו עם כאפייה אדומה (שמאפיינת את ערביי עבר הירדן/סעודיה/עיראק)just my 0.02$
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים הכדור השני שהוא קיבל, זה היה לראש ?!?! אם כן טוב מאוד !!! אם לא, הוא מת אז גם טוב מאוד...
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים חבורת חוליםזה בכלל חייל עירקי שנהרג בידי הכוחות האמריקאים בזמן מלחמת המפרץ 2ואתם ממש לא צריכים לשמוח על המוות שלוהחיילים בעירק היו מסכנים,הם בכלל לא רצו להלחם ונשלחו בלית ברירה...[בגלל סדאם חוסיין המנ-מניאק הזה]
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים סרטון ישן תחת. זה מישראל לא זוכר איפה בידיוק הארוע היה. בפורום שפירסמו את זה בזמנו אמרו שהכדורים נראים כמו כדורים של מאג ולא M 16. בכל מקרה הוא קיבל אחד לצלעות ואז אחד לראש וליד, סידרו אותו 10 במקרה השבוע גם לי יצא להגיד את בנפול אויבך אל תשמח על משהו, אבל במקרה כזה שאויבך מחזיק RPG ומוכן לשגר אלייך, אני חושב שאפשר לשמוח.
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתם ילדים קטניםואני בכלל לא שמחאתם יודעים למה?כי יש עוד מליארד זבובים כמוהו
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתם ילדים קטנים ואני בכלל לא שמח אתם יודעים למה? כי יש עוד מליארד זבובים כמוהו כל מסע גדול מתחיל בצעד אחד קטן
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הסרטון ישן ומאוד מפורסם, ואין לו שום קשר לישראל\שטחים\פלסטינים.הבחור עם הRPG נהרג מM249 (מינימי) כאשר ניסה לירות על סטרייקר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.