עבור לתוכן

מבקש השוואה בין radeon ל geforce

Featured Replies

פורסם

הנה דעתי בעניין:

כרטיס מסך למשחקים? אל תתקרב לRADEON 9700!!

קח GEFORCE והכל יעבוד

כוח עיבוד של כרטיס מסך זה לא הכל בחיים, הנה אני קיבלתי 14,325 נקודות ב3DMARK ומה זה נתן לי?? כינים!!!

COUNTER STRIKE לא עובד כמו שצריך, SOF II מקרטע, אז מה נשאר?

אם קונים כרטיס מסך כל כך חזק בשביל משחקים ואח"כ מגלים שהם לא עובדים אז עזוב אותך מכל "הבנצ'מרק שמנצ'מרק"

תקנה GEFORCE ותוכל לישון טוב בלילה, תאמין לי...

פורסם

הנה דעתי בעניין:

קח GEFORCE והכל יעבוד

כוח עיבוד של כרטיס מסך זה לא הכל בחיים, הנה אני קיבלתי 14,325 נקודות ב3DMARK ומה זה נתן לי?? כינים!!!

אם קונים כרטיס מסך כל כך חזק בשביל משחקים ואח"כ מגלים שהם לא עובדים אז עזוב אותך מכל "הבנצ'מרק שמנצ'מרק"

אתה רוצה את דעתי בעניין? אתה מדבר סתם שטויות! אם היית יודע ומבין בעניין קצת אז היית יכול לסדר את זה! אבל היות ואין לך חצי מושג במה שאתה עושה (כך הבנתי) אתה לא צריך לצאת במסע צלב נגד החברה וזה לא מקובל עלי!

כך שאו שתביא הוכחות חותכות או שאל תשמיץ סתם! >:(

פורסם

הנה דעתי בעניין:

קח GEFORCE והכל יעבוד

אתה רוצה את דעתי בעניין? אתה מדבר סתם שטויות! אם היית יודע ומבין בעניין קצת אז היית יכול לסדר את זה! אבל היות ואין לך חצי מושג במה שאתה עושה (כך הבנתי) אתה לא צריך לצאת במסע צלב נגד החברה וזה לא מקובל עלי!

זו לא רמה למנהל פורום, ירדת לרמה יותר מדי נמוכה, הוא סך הכל אמר שלא כדאי לקנות רדאון 9700, אני יודע שזה לא נכון,

אבל לא צריך לרדת לכזו רמה.

פורסם

כי הוא משמיץ סתם! רק בגלל שהוא לא מצליח להפעיל את המשחק (כי הוא לא יודע איך לעשות זאת) הוא משמיץ את כל החברה! דבר לא מקובל עלי!

פורסם

הנה דעתי בעניין:

קח GEFORCE והכל יעבוד

אתה רוצה את דעתי בעניין? אתה אידיוט שמדבר סתם שטויות! אם היית יודע ומבין בעניין קצת אז היית יכול לסדר את זה! אבל היות ואין לך חצי מושג במה שאתה עושה (כך הבנתי) אתה לא צריך לצאת במסע צלב נגד החברה וזה לא מקובל עלי!

אוקיי אז אפשר לסדר את הבעיה במשחק אחד ע"י שינוי הגדרה זו או אחרת אבל לא מדובר במשחק אחד, יש עוד משחקים שלא עובדים טוב

ודבר שני, בנאדם שמשקיע כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך ואח"כ צריך לשנות כל מיני הגדרות בשביל להפעיל משחקים זאת לא צורה.

לא כל אחד נחשב "מבין" ויודע איזה הגדרות צריך לשנות ואיזה קובץ INI צריך לערוך.

אדיוטים כמוני רוצים לקנות כרטיס מסך, להתקין אותו ולשחק .... בלי הרבה קונצים ובלגנים.

עם GEFORCE 4 הקודם שלי הכל תיקתק כמו שצריך.

למה אני לא משמיץ את הGEFORCE 4? כנראה שיש סיבה טובה.

פורסם

הנה דעתי בעניין:

קח GEFORCE והכל יעבוד

אתה רוצה את דעתי בעניין? אתה אידיוט שמדבר סתם שטויות! אם היית יודע ומבין בעניין קצת אז היית יכול לסדר את זה! אבל היות ואין לך חצי מושג במה שאתה עושה (כך הבנתי) אתה לא צריך לצאת במסע צלב נגד החברה וזה לא מקובל עלי!

אוקיי אז אפשר לסדר את הבעיה במשחק אחד ע"י שינוי הגדרה זו או אחרת אבל לא מדובר במשחק אחד, יש עוד משחקים שלא עובדים טוב

ודבר שני, בנאדם שמשקיע כל כך הרבה כסף בכרטיס מסך ואח"כ צריך לשנות כל מיני הגדרות בשביל להפעיל משחקים זאת לא צורה.

לא כל אחד נחשב "מבין" ויודע איזה הגדרות צריך לשנות ואיזה קובץ INI צריך לערוך.

אדיוטים כמוני רוצים לקנות כרטיס מסך, להתקין אותו ולשחק .... בלי הרבה קונצים ובלגנים.

עם GEFORCE 4 הקודם שלי הכל תיקתק כמו שצריך.

למה אני לא משמיץ את הGEFORCE 4? כנראה שיש סיבה טובה.

עם אתה לא מבין במחשבים אז בשביל מה מהתחלה קנית רדאון 9700?

פורסם

את היכול לבקש עזרה כמו בן אדם ולא להשמיץ סתם!

בשביל שהמשחק יעבוד אתה לא צריך לערוך שום קובץ! זה הגדרת דריברים ואופן פעולת המשחק (=הגדרות של המשחק)!

ואל תהיה כל כך גאה בכרטיסים של NVIDIA כי גם איתם יש בעיות! (חויות אישיות!)

פורסם

את היכול לבקש עזרה כמו בן אדם ולא להשמיץ סתם!

בשביל שהמשחק יעבוד אתה לא צריך לערוך שום קובץ! זה הגדרת דריברים ואופן פעולת המשחק (=הגדרות של המשחק)!

ואל תהיה כל כך גאה בכרטיסים של NVIDIA כי גם איתם יש בעיות! (חויות אישיות!)

זה בדיוק מה שעשיתי... עוד לא ראית? ???

אם אתה יודע לפתור את הבעיה שלי אתה מוזמן לשרשור שפתחתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים