פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!!עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית!אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'( אם תחפש טוב טוב בפורום אוברקלוקינג, תמצא מה אתה צריך לעשות איתו
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים לי יש TNT 2 לא בשימוש, וחיפשתי בפורום o/c ולא מצאתי...:-/מישהו מוכן לתת לינק בבקשה?
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים לי יש TNT 2 לא בשימוש, וחיפשתי בפורום o/c ולא מצאתי...:-/מישהו מוכן לתת לינק בבקשה?אז לא חיפשת מספיק טוב. לך לדפים הכי ישנים...
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים כל מה שהיית צריך לעשות הוא ללכת לדף האחד לפני הכי ישן של הפורום, ושם היית מוצא את הת'רד הזה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=1237אל תגיב עליו, זה נוח שהוא שם, וגם ככה המנהלים לא אוהבים הקפצה של ת'רדים עתיקים.
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר הכרטיס לא היה שווה משהו גם אם הוא היה בסדר ;Dהוא שווה, +- הוא של ASUS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.