עבור לתוכן

סקר: מי לדעתכם חברת הטלווזיות האיכותית והטובה בעולם?

מי החברה הטובה ביותר? 283 הצבעות

1. 1. מי החברה הטובה ביותר?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תראו לי אולפן עריכת סרטים אחד,או חדרי עריכות אנימציה,או מסכי מעגלים סגורים(איכותיים..ששששש) שהם לא סוני.

יש לי שלוש טלויזיות של סוני,אין תמונה טובה יותר מסוני בטלויזיות CRT,נקודה.

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מדבר מידע.....

המסכים של סוני הם שונים מהותית מאשר שאר המסכים, ולכן הם גם קצת יותר כבדים, אבל התמונה יותר טובה.

הטכנולוגיה הזו ניקראת טרינטרון, ואין לי כח לפרט על זה, מי שמעונין לקרוא פשוט יגגל את זה.

קצת?

המסך סוני 19" שלי שוקל פי שתיים מהמסך סאמסונג שלי ניסית פעם להרים מסך ששוקל 30 קילו? הטלוויזיה שלי שוקלת פחות...

שלא תבין לא נכון אני אוהב אותו אבל העובדה היא שהוא יושב במקום שונה לחלוטין מאיפה שהייתי רוצה כי אני מפחד שהוא ישבור את השולחן מרוב משקל (אני רציני לחלוטין) אז אני משתמש בסאמסונג במקום והסוני יושב במקום אחר איפה שיש שולחן יותר מסיבי

פורסם

קצת?

המסך סוני 19" שלי שוקל פי שתיים מהמסך סאמסונג שלי ניסית פעם להרים מסך ששוקל 30 קילו? הטלוויזיה שלי שוקלת פחות...

:lol: :lol: :lol: בוא נראה אותך מזיז את ה-34 שלי?..חחח בשביל לנקות מתחת אני קורא לחבר שלי כדי שיעזור לי להרים קצת ואשתי מנקה.. :silly:

פורסם

אני לא רוצה לחבל בסקר או משהו בסגנון...אבל אני חייב להגיד משהו..(מצידי אחרי ההודעה שלי תמשיכו להצביע וכו')

הסקר הוא לא אובייקטיבי..אף אחד לא ניסה את כל הטלויזיות בישביל לדעת...

והכי חשוב--דגמים!

יש דגמים של LG טובים ויש שלא ככ..

כנל טושיבה..

כנל NEC (ששכחת להוסיף והיא נחשבת מעולה בפלזמות אבל לא חשוב)

כנל כל החברות שציינת..

יש דגמים טובים ויש פחות....אתה לא הולך להשוות פה כל דגם לבין המקבילים שלו מחברות אחרות כי לא תגמור בחיים,כל הסקר הזה הוא סתם לפי "המוניטין" של החברות אם אתה שואל אותי!

תהנו להצביע ולשלוח הודעות :screwy:

פורסם

אני אישית אוהב את JVC

יש לי טלויזיה מלפי יותר מ10 שנים (של JVC )

והיא עובדת בלי בעיות

ואף פעם לא היתה תקלה אפילו אחת

פורסם

LOEWE יותר טובה מכל מה שציינתם.

תומך.

Anatoli.

פורסם

את LOEWE לא ראיתי, הכי טובה שיצאה לי לראות זו של שארפ

פורסם

חוץ מהעובדה שהן נוטות לעיתים להתקלקל, אכן יש ל-Loewe את הטלויזיות הטובות ביותר. לפחות עם מסכי CRT. במסכי LCD אין לי שמץ.

פורסם

אם אנטולי מסכים איתי בעניין LOEWE, אני מבחינתי מסודר.

הדבר היחיד אולי שמפריע בחברה הזאת, הוא עלות הטלוויזיות עצמן.

אם באמת הם משתמשים בפאנלים של SHARP (כמו שמישהו טען בפוסט קודם), אז מה בדיוק ב-LOEWE עושה את ההבדל? מה הם עושים שמעלה את תג המחיר לרמות האלו?

פורסם

בדרך כלל בחנויות הטלויזיות Lcd הכי חדות הן של sharp, והצבעים שלה הכי יפים.

פורסם

הLCD של LOEWE עולה יותר בגלל

א. מותג

ב. עיצוב

ג. ארץ הרכבה, שהיא גרמניה (כי החלקים מייצרים מכל העולם)

זה כמו שתשאל למה חברות שקונות ציפים של סמסונג בזיכרונות לפעמים יותר יקרים מסמסונג

פורסם

חשוב ליזכור שגם בטלוויזיה יש יותר מאשר רק המסך, בדיוק כמו שגם ברמקולים יש יותר מרק הדרייברים (עובדה שרמקולים של עשרות אלפי דולרים מבחינת רכיבים עולים לא יותר מ-1000 דולר ברוב המיקרים). תיכנון נכון של המעגל, של הפילטרים, של מעבדי התמונה, של הספק, כולם תורמים לתמונה חלקה ואיכותית הרבה יותר.

Anatoli.

פורסם

טושיבה..

פורסם

LOEWE יותר טובה מכל מה שציינתם.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים