עבור לתוכן

הגברת אות אינפרא-אדום

Featured Replies

פורסם

יש לי שלט לטלוויזיה שאני לא מצליח לתפעל אותו מטווח של 3 מטר ומעלה.

אני לא יודע אם הבעייה היא בשלט או בטלוויזיה (השלט בן שנה. הטלוויזיה בת 20 שנה) אבל באחד מהם יש בעייה של שידור/קליטה.

השאלה שלי היא האם ניתן להגביר את האות או להגביר את הקליטה כדי שאני אוכל להשתמש בשלט גם כאשר אני נמצא במרחק של 3 מטר מהטלוויזיה? ואם כן כיצד? (אני יכול לבנות בעצמי מקלט/משדר)

השלט הוא שלט טלוויזיה רגיל (לא של ממיר. רגיל כזה כמו של פעם) והבטריות לא קשורות (בדקתי).

תודה מראש לכל העוזרים. :xyxthumbs:

פורסם

זה יכול להיות מ2 סיבות:

1.יכול להיות שהמשדר אינפרא שנימצא בשלט שזה הלד השקוף לא מאיר חזק כדי שהמקלט יקלוט אותו יכול להיות כי יש לו נגד לפני שמנמיך את החשמל שהוא מקבל את האור שהלד אינפרא משדר לא ניתן ליראות אותו ע"י עיניים של בן אדם ויכול להיות שהקולט של האינפרא חלש כאילו דגם מישן אבל אתה יכול להחליף את העינית שקולטת את האינפרא שנימצאת בטלויזיה תחליף אותו לעינית מדגם TSOP

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה..

כשאני פותח את הטלוויזיה אז אני צריך לחכות איזה כמה שעות לפני? כי יש שם קבלים עצומים שצריכים לפרוק את עצמם

פורסם

לא ניראה לי

תוציא את הטלויזיה מהחשמל ואז תילחץ מספר פעמים על כפתור ההפעלה של הטלויזיה כאשר היא מנותקת מהחשמל וזה אמור ליפרוק את המתח..

ועוד משהו אם אתה מחליף את העינית של הקולט אינפרא בטלויזיה ואתה מחליפ את העינית לדגם אחר אז הרגליים(קוטביות) של העינית עם הדגם השונה הקוטהיות לא יהיו אותו הדבר לא אותו הסדר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים