פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחר- יום חמישי ה7/9 עוד עונה של הליגה שכולכם אוהבים להתעלם מקיומה מתחילה הNFL מתחילה עם מיאמי בפיטסבורג ושני משחקי מאנדיי- מיניסוטה בוושינגטון וסאן דייגו באוקלנדלא משחקים מלהיבים במיוחד בהשוואה לפתיחת העונה הקודמת, אבל עם מקצה השיפורים שכל הקבוצות עברו צפוי להיות מענייןGo Panthers!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים זה משחק דיי מייגע.בשביל מה צריכים לעצור כל שנייה.it sucks all the fun out of it
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר חח כמה משעשע, זה זהה ב90 אחוז לפוטס שרשמת בת'רד של שנה שעברהובנימה זו שנה רביעית לת'רדי הפוטבול שלי!I'm wearing you down baby! I'm wearing you down
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר את כולנו... נקווה שאני אצליח להשתלט על הטלוזיה בשקם בשביל חלק מהמשחקים לפחות...
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים את כולנו... נקווה שאני אצליח להשתלט על הטלוזיה בשקם בשביל חלק מהמשחקים לפחות...כמה טוב שיש 3 טלויזיות במשרד ;D
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים מחבר המשחק היום ישודר בESPN בשעה 3 לערךביום שני המשחקים ישודרו בESPN וMETV
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים *אההההההההההההההההההה* טעות נדב ציפיתי ממך להיות יותר יצירתי! התשובה הנכונה היא: Nigga Fucking Large
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.