פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אני רוצה ליבנות מקלט ואני לא יודע איזה רכיבים אני צריך במדריך לא מפרתים מספיק נדיג איזה כבל אני צריך.... אני יודה מאוד לעוזרים
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים במדריך כן אומרים איזה חלקים צריך והכל !ויש גם סרטוט אל הנה תצטרך:תקע של יציאת COMקבל 4.7UFנגד 4.7Kעינית של האינפרא שזה ניקרה דויודת אינפרא זה רכיב משהו עם TSOPזהו וכבלים לחיבור או על לוח הלחמהכמובן מלחםם ובדיל..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יהיה לך קשה להרכיב את זה מיכיוון שאין לך ידע באלקטרוניקה!ד"א UF זה מיקרופראד
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים מחבר כמה וולט אמור להיות הקבל 4.7 מיקרופארד שאני אמור לקנות בשביל המקלט?
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים העוצמה של הקבל - מה שנקרא קיבול - היא 4.7 מיקרו פאראד. וזה מה שאתה צריך לבקש מהמוכר בחנות לרכיבי אלקטרוניקה. מה הכוונה בוולט? אין לקבל וולט, אבל בכל מקרה הוא מיועד למתח מקסימלי של פחות מ12 וולט מכיוון שהמעגל הזה מתחבר למחשב ומקבל מתח מהספק.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מחבר על הקבלים רשום כמה מיקרופאראד וכמה וולטהאם 10 UM ו35 וולט יתאימו למעגל
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים אני לא בטוח שזה יתאים, הייתי מנסה לשלוח שאלה פרטית לכותב המדריך, אולי הוא ידע. בכל מקרה אני עשיתי את זה עם הרכיבים שמופיעים שם ולא היו בעיות, אני ממליץ לך גם לעשות ככה, בעיקר אם אתה לא מבין באלקטרוניקה. גם ככה הרכיבים עולים שקלים בודדים.העה נוספת - חשוב לבדוק שהקבל אלקטרוליטי - תבדוק שמעל אחת הרגליים מסומן +.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.