פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים לא מזמן פתחתי תראד בשם "כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים"לקחתי את המחשב לאקסלנט ואקסלנט שלחה את המחשב למעבדת "בית הטכנאים" הטכנאי מבית הטכנאים התקשר יום לאחר מכן ואמר שנגרם נזק ללוח אםכי מאוורר הצ'יפסט לא עבד וכל מאוורר אחר שהיה מחובר ללוח...טוב אז לעיקר מה שמתריד אותי שהטכנאי מתעקש להחליף לי את המעבד, כדיי להיות בטוח שלא נגרם נזק למעבד.אני אמרתי לו שאני לא רוצה למה?! כי מין הסתם קיבלתי את הסטפינג הכי טוב AXP 1900+ w/AGNGAד"א ההתרשמות שלי מהשרות של בית הטכנאים :סחטנים ושקרנים.וההתרשמות שלי במעבדות אקסלנט :שרות מצויין לכל דבר (חבל שהעבירו את השירות למעבדת בית הטכנאים)*המעבד היה פועל מצויין גם באובר קלוק-אז מה אתם אומרים לעשות להשאיר את המעבד או להיסתכן לקבל סטפינג פחות טוב ?
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים יכול להיות שהוא מכיר גם את עניין הסטפינג ופשוט רצה לעשוק אותך ..... (לקחת לך את הסטפינג הטוב ולתקוע אותך עם משהו אחר )
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים מחבר סטפינג זה מאפיין את המעבד כמו למשל :חום,OCבמקרה שלי קיבלתי את הסטפינג הכי טוב אם יחליפו לי את המעבד יש סיכוי שאני אקבל סטפינג פחות טוב...
פורסם 2002 באוקטובר 2423 שנים אולי תסביר לטכנאי את עניין הסטפינג (רק את פליטת החום, לא את האוברקלוק )?
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מחבר אז אני אגיד לו שיקריא לי את הסטפינג.בהנחה שהוא לא ירצה... תבינו המעבד לא שרוף היו רק בעיות בלוח.אז לוותר על המעבד או לא ?
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אני אומר: לא לוותר, הוא סתם מנסה לעשוק אותך !!! הכי הרבה אם המעבד יהיה בעייתי (תעשה בדיקה עם מעבד אחר מחבר או משהו כזה) אז תחילף אותו במעבד חדש שאתה תבחר את הסטפינג שלו.שיהיה בהצלחה
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים ע"פ שתי דברים:1. ע"פ הטבלה של הסטפינגים, שזה בעצם סטטיסטיקה של OC ובכל OC בדקו איזה סטפינג וככה דירגו את זה.2. ע"פ השבוע שבוע יוצר המעבד, ככל שהוא יותר מאוחר ככה יותר טוב.
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים מה יש לכם לומר על AGOGA Y 0204?? בA-XP 1800עריכה: המקסימום שהגעתי איתו זה 1725 בV1.93 יותר מזה והוא לא יציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.