עבור לתוכן

יאללה נמאס

Featured Replies

פורסם

מה זה קשור לדיון חלאס כבר

אם כבר יחטוף אז סמיכות וזה לא בטוח כי אתה אומר

למה שינו את הכותרת מה זה קשור עכשיו

• תגובות 70
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לפי צורת הדיבור שלך- תתכונן לחטוף שם כאפות

אחרי שנתיים+ בחדר כושר אני בספק אם מישהו יעיז לעשות לי את זה

;D

פורסם
  • מחבר

מה זה קשור לדיון חלאס כבר

אם כבר יחטוף אז סמיכות וזה לא בטוח כי אתה אומר

למה שינו את הכותרת מה זה קשור עכשיו

בגלל שיש פה אנשים יצורים כמו THE DOM שלוקחים את הדיון ומנסים להפוך אותו למריבה שבמהלכה הם יוציאו את כל התיסכולים האישיים שלהם מחיי היום-יום על אנשים רנדומאליים בלי קשר למציאות.

זה כבר ממזמן לא דיון על נרגילה והדיון הזה ממזמן איבד את הפואנטה שלו.

בייחוד מרגיזים אותם האנשים שחושבים שהם יכולים להציל את העולם אם הם יטיפו וירדו על אלו שמעשנים נרגילה וירדו לפסים אישיים ודביליים ["לפי אופן הקללות שלך אתה נשמע כמו בן אדם בכיתה ז'","לפי צורת דיבור כזו אתה הולך לחטוף הרבה כאפות"-אוי,השנינות,השנינות....ועוד הוא אומר את זה לי :screwy:..מה שכן הוא ראוי לצל"ש על התאמת ה"תחכומים" שלו למציאות הנוכחית,עכשיו שהוא יודע שאני מתאמן בחדר כושר הוא בטח יפליץ עוד איזה "תחכום" תואם,ששוב פעם-לא יהיה קשור למציאות]

פורסם

יונתן שפירא?

זה אתה הקרציה מהשיר המעצבן בגלגלץ?

בחייאת תגיד לאיה להפסיק לשיר עליך נמאס מהשיר כבר

פורסם
  • מחבר

יונתן שפירא?

זה אתה הקרציה מהשיר המעצבן בגלגלץ?

בחייאת תגיד לאיה להפסיק לשיר עליך נמאס מהשיר כבר

I spanked the b*tch long ago :hat:

פורסם

אין לי כוח יותר להתווכח איתך .... אתה פשוט כזה מאעפן :-X אם לפחות היית אומר משהו-אבל זה לא שווה את זה..... ואם תבתכל כמה דפים אחורה אני רק אמרתי לך שזה רעל אתה פירשת את זה בטון שאתה חושב אבל זו החלטה שלך.... וכמו שכתבת בכותרת- "די נמאס"

ותזהר לא לשבור עצמות כשאתה מרים משקולות של קילו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין לי כוח יותר להתווכח איתך .... אתה פשוט כזה מאעפן :-X אם לפחות היית אומר משהו-אבל זה לא שווה את זה..... ואם תבתכל כמה דפים אחורה אני רק אמרתי לך שזה רעל אתה פירשת את זה בטון שאתה חושב אבל זו החלטה שלך.... וכמו שכתבת בכותרת- "די נמאס"

ותזהר לא לשבור עצמות כשאתה מרים משקולות של קילו :xyxthumbs:

בשביל מה להתווכח איתך,אם אתה כזה אידיוט ואתה אפילו לא מסוגל לזכור מה כתבת?

הנה,העתקתי ישירות את מה שכתבת:

ציטוט של: יונתן שפירא ב 6.09.2006 בשעה 17:28:00

מדי יום?!

פאק,זה ממש לא בריא

אתה אומר לו?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

ציטוט של: kfirlion ב 6.09.2006 בשעה 16:26:16

טוב, זה נרגילה למה אתה מצפה, מה לא קרה לכם שבאו אליכם לכיתה ועשו הרצאה על עישון נרגילה, מה לא אמרו לכם שזה מזיק, אז למה אתה מעשן?

אם באים מומחים להרצאה שזה מזיק עישון נרגילה אז אתה צריך לא לעשן, יש לי שאלה: אתה מעשן כדי להיות Cool או בגלל שזה טוב לך?

הוא צודק-מה חנון? אם שנינו חנונים לפחות אנחנו לא צריכים לתחבאות מההורים שלנו ולקבל קוצר נשימה -בעיה שלך ( )

משהו,הודעה תמימה,בכלל לא מעצבנת...ואחרי זה כרגיל-אתה מתחיל עם השטויות שלך

בחיי כמה שאתה טיפש...

"ותזהר לא לשבור עצמות כשאתה מרים משקולות של קילו " ואחרי זה אתה אומר לי שאני בכיתה ז' :screwy:

אתה בכלל מבין את מימדי הבדיחה שאתה עושה מעצמך?,אפילו שאתה מדבר בציניות אתה נשמע כמו אידיוט.

פורסם

יונתן ודדום היתם צריכים להפסיק לריב עוד ממתי שאני אמרתי אבל לא אתם בשלכם

לא אכפת לי שתריבו (אולי קצת אכפת) אבל תעשו את זה בפרטי

ואת האמת התארד איבד את כל הפואנטה אז לדעתי לינעול וכמובן שאני לא מחליט רק ממליץ :P

איך מרגיש המעשן היום ? יותר טוב ? דבר

פורסם
  • מחבר

יונתן ודדום היתם צריכים להפסיק לריב עוד ממתי שאני אמרתי אבל לא אתם בשלכם

לא אכפת לי שתריבו (אולי קצת אכפת) אבל תעשו את זה בפרטי

ואת האמת התארד איבד את כל הפואנטה אז לדעתי לינעול וכמובן שאני לא מחליט רק ממליץ :P

איך מרגיש המעשן היום ? יותר טוב ? דבר

המעשן חזר לכושר סדיר כבר לפני כמה ימים :silly:

והמעשן כבר לא מעשן יותר נרגילה

בכל מקרה,אני חושב שהכותרת הבהירה את עצמה טוב מאוד-צריך לנעול את הדיון הזה

מהר,לפני שהטמבל יחליט להגיב בעוד תגובה שאני לא אוכל להמנע אילא מלרדת לרמה שלו שוב פעם.

פורסם

צודק

פורסם

The Dom כנראה שאתה לא מתאים לפורום יש לך אזהרה 3 מתוך 3 על שפה לא נאותה צפה לעונש.

באשר אלייך יונתן שפירא זו כבר אזהרה 2 מתוך 3 על שפה לא נאותה כאשר האזהרה הראשונה ניתנתה על אותה סיבה בדיוק!

ובנוסף הקפצת דיון אתה לא לומד לקח?

בקיצור הדיון הזה מוצה

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים