עבור לתוכן

יאללה נמאס

Featured Replies

פורסם

המקרה שלא ראיתי בקשר לעישון או בכללי זה אתה אתה פשוט מיקרה אבוד חלאס לנסות לקטוע ולעצבן :pissed:

• תגובות 70
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

למה כל האנשים פה שמתנגדים לעישון נרגילה גם חייבים להיות קוצים בתחת? :nixweiss:

פורסם

בלי שום קשר לזה שאתה מכניס לך רעל לגוף אתה נשמע כמו ילד חננה בכתה ז, שלא יודע לקלל.... אני רציני לגמרי.... אני הפעם לא אומר את זה בציניות

פורסם

המקרה שלא ראיתי בקשר לעישון או בכללי זה אתה אתה פשוט מיקרה אבוד חלאס לנסות לקטוע ולעצבן :pissed:

כי אני נוגד את הדעות שלך חמודיל'ה? ::)

למקרה שלא הבנת את ה "לך תתקע צינורות באף"- זו אמירה צינית על השטות שאמרת "אז נעשן נרגילה דרך האף"

פורסם

יונתן, כפרע...

תסתכל מה רשום בכותרת

בעיות נשימה בעקבות עישון נרגילה

אתה רשמת את זה בעצמך

פורסם

איכס, איזה אנשים יש פה בפורום :smile1:. מצד אחד מדברים פה על-OC וזה ומצד שני מחששים קוקאין?!!! תתבישו אוכרי ישראל.

אני רק אם אני שותה חצי קוסית יין אדום אני נחנק. איך אתם מסוגלים לחשש את כל הבאנגים וכל החרא זה לא בריא, ובטח שלא כשר ;D.

לעומת זאת מודה שאני מכור.

יש סם אחד שאני לא מצליח להתנתק ממנו.

קוראים בושת באינטרנט.

אני מכור :jump:.

עצתי לך היא שתיגמל מכל הוודוקות למניהן. עזוב אם תמשיך ככה תוך 10 שנים אתה תפקח את העיינים ותראה שאתה בהודו עם בגדים לבנים, מסניף ברחובות אבקות ירוקות.

שתהיה בריא.

פורסם

אני די בטוח שזה כן כשר

פורסם

היה לי את אותה בעיה..

כנראה יש לך המוגלובין גבוה.. והתגובה שלך לעשן רצינית יותר כמו אצלי

הרופא ימליץ לך על משאף ממש כמו של אסמטים.. חכה קצת אל תלך ישר זה אמור לעבור

פורסם

איכס, איזה אנשים יש פה בפורום :smile1:. מצד אחד מדברים פה על-OC וזה ומצד שני מחששים קוקאין?!!! תתבישו אוכרי ישראל.

אני רק אם אני שותה חצי קוסית יין אדום אני נחנק. איך אתם מסוגלים לחשש את כל הבאנגים וכל החרא זה לא בריא, ובטח שלא כשר ;D.

לעומת זאת מודה שאני מכור.

יש סם אחד שאני לא מצליח להתנתק ממנו.

קוראים בושת באינטרנט.

אני מכור :jump:.

עצתי לך היא שתיגמל מכל הוודוקות למניהן. עזוב אם תמשיך ככה תוך 10 שנים אתה תפקח את העיינים ותראה שאתה בהודו עם בגדים לבנים, מסניף ברחובות אבקות ירוקות.

שתהיה בריא.

רואים שאתה בן 13...

פורסם

אני לא מבין למה הטמטום הזה נמשך כבר 6 עמודים

הרי זה לא משנה מה תגידו למעשנים, הם תמיד יעברו לדבר על אלכוהול זיהום אוויר אזבסט וכו'...מבחינתם, לא-מעשנים מזריקים את כל סוגי הרעלים בעולם (חוץ מטבק כמובן, שכידוע מכפיל את האינטליגנציה ומאפשר לרוץ במהירות 50 קמ"ש) .אנחנו צבועים, הם נעלים ונבונים, ובאו לחנך אותנו שכולם מתים בסוף אז בינתיים בואו נתעלל בגוף כמה שאפשר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

איזה שטויות צרורות

סיגריה זה מזיק יפה שעלית על העיתון

יש עוד דברים שהורגים בעולם

אתם אומרים שזה משלמים כדי למות וזה לא הדבר היחיד שמשלמים עליו וסובלים ואולי קצת ננים אז תעשה טובה

זה מזיק זה ביזבוז גם אני חושב ככה אבל חלאס כבר כל פעם הלא מעשנים אומרים על המעשנים אותו דבר די

פורסם
  • מחבר

בלי שום קשר לזה שאתה מכניס לך רעל לגוף אתה נשמע כמו ילד חננה בכתה ז, שלא יודע לקלל.... אני רציני לגמרי.... אני הפעם לא אומר את זה בציניות

חבל באמת שאני מתגייס עוד חודשיים,אחרת עוד הפנטזיה הפדופילית שלך היתה מתגשמת.

פורסם

כל מי שמסניף חרא הוא חסר חיים

פורסם

מה זה מפריע לך שמישהו מסניף משהו? שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד הוא לא פוגע במישהו. אז כל יפי הנפש שאומרים "לא" לסמים שישבו בשקט ולא ינסו לשנות את העולם.

ולא, אני לא מסניף כלום.

פורסם

חבל באמת שאני מתגייס עוד חודשיים,אחרת עוד הפנטזיה הפדופילית שלך היתה מתגשמת.

לפי צורת הדיבור שלך- תתכונן לחטוף שם כאפות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים