עבור לתוכן

יאללה נמאס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לחץ יעשה לך קמטים- לך לרופא לך לוטרינר לך לחבר :hat: - לא איכפת לי ושאלת איזה סוג בנאדם אני- אז אני סוג בנאדם שלא שם עלייך :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

תן לי להבהיר לך משהו

א)לא שאלתי איזה סוג בן אדם אתה,אילא אמרתי במפורש שאתה זבל אנושי,חתיכת חרא של בן אדם

ב)למה שיהיה איכפת לי שאתה לא שם עליי? :s07:

ובבקשה אל תגיב לזה,כל תגובה שלך נהיית יותר אינפנטילית ומטומטמת מהקודמת...

"סייג לחוכמה-שתיקה"

• תגובות 70
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרגע בנאדם, לא קרה לך כלום מעישון של ראש...חכה יום יעבור לך...

וונרגילה זה פשוט פנאן...והנזק של עישון נרגילה פעם ב..לא משמעותי, ללכת ברחוב ראשי אחרי אוטובוס כל יום מזיק הרבה יותר למשל.

פורסם

דבר ראשון, יונתן שפירא ו the dom- אם אתם רוצים להתכסח, תעשו את זה ברחוב בבקשה, אין טעם סתם להתחיל עם קללות בדיונים.

A-V

אוי כמה שאתה טועה. נרגילה לוקחים לריאות, ברחוב נושמים דרך האף. באף יש לך מערכת סינון מתוחכמת מאוד (בחלקה- נזלת. וזה, אגב, למה נזלת היא ירוקה-אפורה. במקור נזלת היא שקופה) שמונעת מכל הפיח ומפגעי הסביבה להיכנס לך לריאות. נרגילה זה לשאוף את כל הזבל והגועל הזה ישירות לריאות, בלי לעשות אפילו איזה סינון ראשוני בדרך.

ואני לא מבין את כל אלו שמעשנים נרגילה. או מעשנים בכלל. למה להכניס עשן לתוך הריאות סתם ככה?

יש סיבה שבני אדם נולדו בלי קרבורטור. (רמז דק בעובי פיל. ולמי שמעיר על זה שקרבורטור לא קשור בכלל- תבין את הכוונה לפחות)

פורסם

דבר ראשון, יונתן שפירא ו the dom- אם אתם רוצים להתכסח, תעשו את זה ברחוב בבקשה, אין טעם סתם להתחיל עם קללות בדיונים.

A-V

אוי כמה שאתה טועה. נרגילה לוקחים לריאות, ברחוב נושמים דרך האף. באף יש לך מערכת סינון מתוחכמת מאוד (בחלקה- נזלת. וזה, אגב, למה נזלת היא ירוקה-אפורה. במקור נזלת היא שקופה) שמונעת מכל הפיח ומפגעי הסביבה להיכנס לך לריאות. נרגילה זה לשאוף את כל הזבל והגועל הזה ישירות לריאות, בלי לעשות אפילו איזה סינון ראשוני בדרך.

ואני לא מבין את כל אלו שמעשנים נרגילה. או מעשנים בכלל. למה להכניס עשן לתוך הריאות סתם ככה?

יש סיבה שבני אדם נולדו בלי קרבורטור. (רמז דק בעובי פיל. ולמי שמעיר על זה שקרבורטור לא קשור בכלל- תבין את הכוונה לפחות)

ואם האף שלי סתום כל החורף ואני נושם דרך הפה?

למה מעשנים? בוא אני אנסח את זה ככה...למה לשתות אלכוהול שהורס את הכבד? למה לאכול ג'אנק פוד? ככה, כי צריך גם להנות...

פורסם

כל אחד שמתחיל לעשן בהתחלה נחנק מזה.

הנאה? אני לא רואה הנאה בלהכניס ציאניד לגוף ולמלא את הריאות בזפת.

למה אוכלים ג'אנק פוד? כי לפחות יש לו ערך תזונתי, ואם לא מגזימים הוא גם לא מזיק ואולי אפילו יכול להועיל. (המבורגר למשל, למרות הכמויות הגדולות של שומן ופחמימות, גם מכיל הרבה ברזל)

למה שותים אלכוהול? אותו סיפור. שלא מגזימים זה לא הורס את הכבד, ובנוסף, זה תורם במידה מסוימת ללב.

רופאים ממליצים על חצי כוס יין אדום ביום, לא ידעת?

גם מיץ רימונים עושה עבודה דומה, אבל הוכח שהשפעת האלכוהול משפרת את האפקט משום מה.

האף שלך לא יכול להיות סתום כל החורף. וגם אם הוא סתום, הוא אף פעם לא סתום לגמרי בצורה כזו שאי אפשר לנשום דרכו.

אם כן, משתמשים באוטריווין או לוקחים סוכריית מנטה. אי אפשר להסתדר עם אף סתום לגמרי אפילו למשך יום אחד, וזו עובדה.

פורסם

למה שותים אלכוהול? אותו סיפור. שלא מגזימים זה לא הורס את הכבד

כנ"ל לגבי עישון, אמרת הכל.

פורסם

אמרתי הכל, אבל לא לגבי עישון.

עישון זה נזק שמצטבר ולא מתנקה. הנזק שאלכוהול עושה כן מתנקה. וחוץ מזה, פספת את הנקודה העיקרית:

באלכוהול יש גם תועלת. בעישון רק הרס.

פורסם

אתה כול כך בריא, אתה בטח מתאמן בחדר כושר ואתה אוכל בשר וירקות, אתה מאוד בריא, אבל יום אחד עברת במעבר חציה ודרסה אותך משאית, אז זה אומר שאסור לעבור במעברי חצייה?

נהגת ברכב שלך בזהירות, בא מאחוריך זקן שלא הספיק לבלום ונכנס בך, נהרגת.

אז זה אומר שאסור לנהוג?

הלכת לקניון אם חברה בישביל לקנות בגדים, התפוצץ לידך מחבל, נהרגת.

זה אומר שאסור ללכת לקניון?

פורסם

^^^

פספת את הנקודה העיקרית:

גם בדברים שציינת למעלה יש תועלת

ועדיין לעישון אין

פורסם

S1-n0m

בד"כ אתה הרבה יותר אינטיליגנט. אני מניח שאתה כן יודע את ההבדל בין מוות/פציעה מסוימת במקרה, לבין הרס מכוון ביודעין של הגוף שלך.

ואגב, מי שמתאמן בחדר כושר, אוכל בריא וכל מה שציינת שם, ירוויח בכל מקרה. גם במקרה של פציעה, לאדם בריא יש הרבה יותר סיכויים לשרוד דברים כאלו.

פורסם

מי לא יכל לעשן נרגילה דרך האף חח זה לא בעיה

חוץ מזה שבאף יש שער וריריות ובפה יש את הריריות ואת השקדים שאתם דופקים סמוכתה וזה צהוב כזה זה חול שנשמתם שיש באויר (לא רק חול)

לשבת הרבה מול המחשב זה סכנה מאד קשה שתידעו אפשר למות תוך 40 שעות

מנרגילה אפשר רק תוך כמה עשרות שנים

תראה בעולם יש הרבה סכנות אז בבקשה די לחרטט

מחקר קובע שסוכרזית גורע ומחקר אחר אומר שלא אז אי אפשר לדעת וזהו

כל המחקרים האלה נעסים מיכוון שהסוחרים מרוויחים הרבה ואנשים מקנאים

אגב אני מעשן מידי פעם נרגילה ולא קורה לי כלום אבל לאחרונה שאני נוסע יותר באוטובוסים אני נושם בכובד ממש קשה ככה אוטובוסים :nixweiss:

אגב בחופש שסידרתי את המזגן ועכשיו הוא הרבה יותר חזק אז אני מרגיש יותר חלש ויותר קשה לינשום

פורסם
  • מחבר

עישון נרגילה פעם ב.. זה ממש אבל ממש לא מסוכן...

זה אולי לא בריא,אבל בניגוד למה שמישהו פה אמר-זה נזק שניתן לניקוי ותיקון...בדיוק כמו שנזקי אלכוהול ניתנים לתיקון.

עישון נרגילה באופן קבוע זה מאוד מאוד מאוד לא בריא ומסוכן...הרבה יותר מסיגריות בכל מקרה...

אבל בכל מקרה-שום דבר לא בריא בעולם,ואנחנו עדיין עושים את זה...ואם אתה ורצה לדעת למה לעשן נרגילה?כי זה כיף,כי זה פנאן,כי זה מרגיע,כי זה מסחרר מעט ונותן לך להשתחרר מהלחצים של היום-יום,זה נותן לך להפתח ולהרגיש,לשם שינוי,טוב ב-100% עם עצמך.

אומרים שבירה מקרבת לבבות,אני אומר שזה בכלל נרגילה.

אם תחשוב על זה,כל דבר לא בריא........שימוש קבוע במחשב מזיק לעיניים,למפרקי הידיים,לגב העליון והתחתון,לפרקים,ולמה לא

-שימוש קבוע בפלאפון חושף אותך לכמויות לא נורמאליות של קרינה

-האזנה באופן קבוע למוזיקה דרך אוזניות עושה נזק שעלול להיות אפילו בלתי הפיך לאוזניים [כנ"ל לגבי מסיבות]

-לשתות אלכוהול פוגע בכבד

-תפוחי אדמה בכמויות גדולות מסרטנים

-ג'אנק פוד הורס את הכבד ובאופן כללי לא בריא

זה אומר שלא תעשה את זה?אני בספק...

כל אלה הם לא פחות מזיקים מנרגילה,אפילו אם הם בתחומים שונים.

ובכל מקרה-כל בן אדם הוא אף פעם לא 100% בריא..לחיות בעולם המודרני משמע לחיות בעולם בו אתה חשוף לגורמים מזהמים 24\7

וON THE SIDE NOTE-בדיחה קטנה שלי:

בן אדם אחד תמיד שמר על הבריאות שלו כמו משוגע,עשה משטרי אוכל,אכל רק ירקות ופירות,התאמן כל יום,שמר על כושר,לקח וויטמינים

היה פשוט הבן אדם הכי בריא בעולם

יום אחד הוא חצה מעבר חציה ואוטובוס דרס אותו

באיזה מצב הוא מת?

הוא מת בריא

;D

פורסם

אגב אני מעשן מידי פעם נרגילה ולא קורה לי כלום אבל לאחרונה שאני נוסע יותר באוטובוסים אני נושם בכובד ממש קשה ככה אוטובוסים :nixweiss:

אגב בחופש שסידרתי את המזגן ועכשיו הוא הרבה יותר חזק אז אני מרגיש יותר חלש ויותר קשה לינשום

מזתומרת -קשה לך לנשום באוטובוס? חח :lol: :lol: איך... -רק באוטובוס? זה לא הגיוני אלא אם כן מישהו מעשן באוטובוס בזמן שהאוטובוס מפוצץ באנשים-והם מסתירים אותו :P

ובקשר למזגן - האם שאפת גז מזגנים? ::)

:silly:

7

וON THE SIDE NOTE-בדיחה קטנה שלי:

בן אדם אחד תמיד שמר על הבריאות שלו כמו משוגע,עשה משטרי אוכל,אכל רק ירקות ופירות,התאמן כל יום,שמר על כושר,לקח וויטמינים

היה פשוט הבן אדם הכי בריא בעולם

יום אחד הוא חצה מעבר חציה ואוטובוס דרס אותו

באיזה מצב הוא מת?

הוא מת בריא

;D

אתה לא מצחיק-תפרוש לדוקים :evil_laughterperple:

פורסם

אמרתי הכל, אבל לא לגבי עישון.

עישון זה נזק שמצטבר ולא מתנקה. הנזק שאלכוהול עושה כן מתנקה. וחוץ מזה, פספת את הנקודה העיקרית:

מה הקשר בכלל?

אם פעם בשבוע תעשן נרגילה, או במקרה של זה שכתב, פעם בחצי שנה...הנזק כ"כ קטן שאתה לא תרגיש בו אי פעם.

פורסם

AC/DC- לך תתקע צינורות באף.

יונתן-

זה לא מסוכן, אבל עדיין מזיק. וחוץ מזה, שוב, בכל אחד מהדברים שאמרת, יש תועלת. חוץ מעישון.

אה, כן, ואתה לא מצחיק o_O

A-V

פעם בחצי שנה לא יעשה לך כלום. אבל עוד לא ראיתי מקרה כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים