עבור לתוכן

איך ניתן לקבל מוצר חדש כנגד מוצר פגום מKSP?

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפני כחודשיים קניתי מסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454

כבר בהתחלה חשתי בבעיה שהמסך לא שומר את ההגדרות שהיגדרתי לו בפעם הראשונה שהפעלתי את המסך

כלומר כל פעם שאני יוצא ממשחק או ששומר המסך נכנס לפעולה וכעבור כמה דקות המסך מופעל במצב STAND BY

ושאני מזיז את העכבר והוא שוב חוזר לפעול ההגדרות לא נשמרות כלומר קצוות המסך מתכווצים והגאומטריה של המסך לא מושלמת.

עכשיו אבא שלי לקחת את המסך לKSP שם משהו שיחק איזה שעה בהגדרות של המסך ואמר שהוא סידר את הבעיה

אבל לא כשהמסך הגיע הביתה וחיברתי אותו שוב אותה בעיה.

חשוב לציין ששלחתי מייל לנציג של החברה בבריטניה ובו סיפרתי לו את הבעיות שיש לי עם המסך והוא אמר לי שלפי מה שהוא מבין הבעיה

היא במסך. ואמר שאני צריך להחליף את המסך.

עכשיו השאלה מה אני עושה עם KSP אני לא מוכן לעבוד עם מסך שעלה 2300 שקל !!!!!! ושכל כמה דקות אני צריך לכוון מחדש את המסך!!!

מה אתם מציעים איך אני אוכל לקבל מסך חדש מאריזה????

פורסם

קיבלת אותו פגום!

חובה עליהם לתת לך חדש באריזה!

פורסם
  • מחבר

עוד דבר

שלחתי להם כבר 3 מיילים והם לא עונים!!!!!!!!!

מה גם שאבא שלי לקח את המסך ללא אריזה!!

כלומר יש פה משהו חשוד!!!

איך אני יכול להכריח אותם להביא לי מוצר חדש באריזה כי הם לא מבינים בדרך יפה!!! :AR15: :AR15:

אבא שלי חשב על להפסיק להם את התשלומים ואז הם ירוצו אחרינו!!!

זה ממש מעצבן אותי!

פורסם

דבר ראשון לעצור את התשלומים זה דבר טוב...דבר שני תתקשר אלהם

פורסם

עוד דבר

שלחתי להם כבר 3 מיילים והם לא עונים!!!!!!!!!

מה גם שאבא שלי לקח את המסך ללא אריזה!!

כלומר יש פה משהו חשוד!!!

איך אני יכול להכריח אותם להביא לי מוצר חדש באריזה כי הם לא מבינים בדרך יפה!!! :AR15: :AR15:

אבא שלי חשב על להפסיק להם את התשלומים ואז הם ירוצו אחרינו!!!

זה ממש מעצבן אותי!

תעצור את התשלומים

אבל למה אבא שלך לקח מחנות "מפוקפקת" מסך כזה יקר ועוד לא באריזה

אני הייתי מפסיק את התשלומים ובמקום להתלונן תיסע אם אבא שלך לשם ותראה למוכר שם בעצמך מה לא בסדר ותדרוש חדש

פורסם

people like you piss me off, you pay for a monitor without the original package and then when you found out it's broken and the store won't take it back, because you don't have the original package you blame the store. it's not the store's fault it's your own fault for buy a product without its original package. it reminds me of the people who bought a computer and didn't get the windows CD and then when they need to reinstall window (pretty much every other weekend) they need to buy windows and they blame the store for ripping them off, when it's really their fault and not the store's.

the moral of the story is, when you're paying for something make sure you gat everything you've paid for.

פורסם
  • מחבר

אני לא מסכים איתך כי המוכר אמר לאבא שלי שזה מוצר חדש רק בלי אריזה

כי האריזה נהרסה אז הם הורידו אותה

ויש לי אחריות על המסך בכתב ל3 שנים

אני מפסיק את התשלמים ודורש חדש!!!!!!

פורסם

נתחיל בזה שקיבלת מסך פגום אתה עכשיו חייב לקבל מסך חדש שדיד בניילון עם האריזה .

רק אבא שלך יוכל לעזור לך בקטע הזה אם הם לא מבינים ביפה.

שיתקשר אליהם עצבני ויגיד להם שהוא אדם חולה 100 אחוז עם בעיות בלב

ושהמסך המזדדי** הזה עולה לו בבריאות וחבל שמישהו יפגע מזה . בנוסף הוא צריך לציין (בעצבים וצעקות)

שהוא לא מקבל מסך אחריי תיקון בשום אופן ושהוא רוצה מסך חדש מיידית .

במשך השיחה כולה הוא צריך להשתמש בצעקות וניבולי פה . אין מה לעשות ,רק בכח אנשים כאלה מבינים.

ד"א רשמתי לך את התגובה הזאת מניסיון . היה לי אותו מקרה לפני שנתיים עם מסך של NEC .

פורסם
  • מחבר

הבעיה הזאת מתרחשת לפעמים

כלומר יכול להיות שיהייה לי קשה להוכיח את זה נגיד שאני אקח את המסך אליהם

יש פתרון לזה?

אני גם חושב שהגאומטריה של המסך פגומה כי התפריטים קצת עקומים

ואני בכלל לא מסופק ממסך שעלה 2300 שקל

ביום ראשון אני אשלח פקס אליהם ואאיים בתביעות קטנות!

אני לא חושב שמסך בסדר גודל כזה אמור לעשות בעיות כאלו!

פורסם

מאוד מוזר:

לי יש מסך 17" - שאחרי חודש וחצי התחיל לעשות בעיות - אז הם טענו שזה כבר לא חדש והוא על הקו כבר מס' פעמים וכל פעם תירוץ חדש .

כמה שהבנתי הם היבואנים של החברה ומשום מה יש להם סיפורים מוזרים.

את שלי דרך אגב קיבלתי חדש באריזה - זה לא מה שפותר את הבעיה ! ( - הם מעולם לא ביקשו גם את האריזה ! )

דרך אגב - שיקחו את הקרטון של האריזה החדשה שלך ( נו ו... ) - וחוץ מזה יש הוכחה מתי קנית - לא קונה תירוץ של - אין את האריזה למסך - לא צריך להגזים ולצפות שקונה ישמור לעד על האריזה - וחוץ מזה - מקולקל זה מקולקל !!!

צריך להיזהר כנראה ....

תדבר יפה - בסה"כ הם חנות שרוצה למכור !

פורסם

נו ברצינות

לקחת מסך לא באריזה כי היא נהרסה

אז לא לוקחים את המסך ודורשים אחד אחר אם אריזה

זה מסך ב2300 לא אמורים להביא לך לא באריזה המקורית

אתה תמיד יכול לקחת פטיש לזרוק אותו אל המסך ללכת לשם ולהגיד :" ככה קיבלתי את זה אני נשבע"

הם יהיו חייבים להחליף את זה:-)

פורסם

מה קשורה האריזה עם יש לך קבלה אז לך אליהם עם המסך ותדרוש שיחליפו לך אותו, אם אין לך את הקבלה אז אתה כבר הכלתה אותה.

אגב היה כתוב איפה שהוא שבמקרה שהמוצר פגום אז צריך להחזיר באריזה המקורית?

פורסם

הרשות להגנת הצרכן או אולי הקוי הישיר או ריכטר מתרגז.

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנתם את דברי

הם לא ביקשו את האריזה המקורית של המוצר

פשוט איזה טכנאי שלהם ישב שעה וחצי על המסך וניסה לסדר את ההגדרות שלו

כעבור שעה וחצי הוא אמר לאבא שלי שלא מבין במחשבים שהוא "סידר" את המסך

ואבא שלי לקח אותו בחזרה

חשוב לציין שגם צירפתי את המיילים שקיבלתי מנציג החברה בבריטניה שבו הוא טוען שהבעיה שציינתי קשורה בבעיה במסך!!!!

כלומר HARDWARE FALIURE

והם עדיין לא היו מוכנים להחליף!

ביום ראשון ננסה בדרך יותר תקיפה אם זה לא יצליח נתבע אותם!

פורסם

קודם כל, לעצור תשלומים זה לא חוקי.... שנית כל, אני מכיר שם אנשי מכירות, עבדתי איתם.. הם אמורים להחליף אם זה שלהם וזה פגום.. לי הם תמיד מחליפים... התנאי הוא שתוכיח שזה שלהם וזה פגום (פגום זה לא משהו שאתה הרסת...)... דבר עם אחד שקוראים לו אסי, הוא בחור טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים