עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל Zalman ZM80-HP/50-HP

Featured Replies

פורסם

שלום..

יש לי הזמנה למוצר הזה מחנות החיות

אבל עכשיו לאחר שיחה קצרה בטלפון עם החנות (לא משנה על מה..), אני לא בטוח אם אני יכול להרכיב את הערכת קירור על הכרטיס מסך או לא,

כרטיס המסך הוא MSI TI 4600

לוח אם EPOX 8K3A+

תמונות להמחשה:

DSCN0400%2EJPG

דבר נוסף, הזכרון ניתן להזיז אותו טיפה יותר ימינה לסלוט השלישי, ובנוגע להרדיסקים שדיי נמצאים כמו סנדויץ עם הכרטיס, זה מכיוון שיש מאוורר בכלוב.. אם אני אוציא משמה את המאוורר ולא יהיה על ההרדיסקים קירור (מה שדי חבל..) אז אפשר להכניס אותם איזה 2 ס"מ פנימה

ועוד דבר, יש למישהו מידע בנוגע למידותיו של ה ZM50-HP ? כי הוא קטן יותר.. ויש לי מאוורר 80מ"מ בתוכנית להרכיב עליו, ככה שאני צריך לדעת אם זה יתלבש עליו בלי בעיה או לא...

ועוד דבר, אם מישהו מוצא ביקורת על ה ZM50-HP שיביא לינק :) אני מצאתי רק על ה 80.

ועוד דבר ... מה דעתכם על ה 50 בכלל? אתם חושבים שהוא יעשה עבודה טובה או שחבל לי על הכסף ועדיף או 80 או כלום?

תודה מראש.

פורסם

אני לא חושב שיהיה מקום להיט פייפ

פורסם

ערן, תן לי לינק לדף מוצר של שניהם באתר של זלמן.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון בנוגע לגרסת ה 80 - הגדולה יותר, ששמה ההיטפייפ באמת ענקי, אבל לגבי ה 50? הוא יכנס, כמעט בבטוח לא ? כי הוא ממש צמוד לכרטיס..

טוב נדמה לי הגעתי להחלטה.. כמעט.. אני אלך על ה 50.. כי חבל לי סתם לגרום לבלאגן עם החנות והכל..

תגיבו אם אני טועה.. תודה ;)

פורסם

OMG that thing is hugh (and I'm not talking about.... nm).

are you sure you want go with passive cooling? not that it's bad it's a very good HS but it's still only passive. if you had a fan in the side door directly in front of the VGA card then it'll be excellent, but you probably don't (do you?). I know you said you gonna mount a 80mm on it, but frankly I don't think you can do it, you have very little space and I don't think there's any way to connect it to the HS.

btw I can be wrong don't take my word for it, just keep in mind I can be right, which I case you wasted small amout/medium amount/alot (pick based on its price and you income/budget) of money.

פורסם
  • מחבר

נתחיל ככה,

אני סגור על ההיטסינק הקטן שבניהם (חוסר ברירה)

והמאוורר אני שם (80ממ) על החלק השני של הכרטיס (זה יהיה כאילו בין ההיטסינק של המעבד לכרטיס מסך

וזה קירור מצוין (מביקורת שקראתי..)

וזה לא בזבוז כלל, זה אכן גדול.. אבל עדיף גדול מאשר קטן (and im not talking about.... nm ;) - הכל עדיף על הקריסטל אורב..)

פורסם

קח את ה-80. ההיטפייפ הוא באותו גודל, רק שבתמונה של ה-50 דחפו אותו קצת יותר פנימה.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה, בדקתי , שמרתי את התמונות והחלפתי בניהם כמה וכמה פעמים, הצינור של ה 50 יותר קטן.

פורסם

אולי כי זה מצולם מרחוק יותר?

עקרון ההשקעה החסכונית מבטיח שהם באותו גודל.

יש לך שני מוצרים, שאין סיבה שלא ישתמשו באותו מרכיב,

הם משתמשים באותו רכיב.

מ.ש.ל.

(אבל רק בתשעים אחוז : ;))

פורסם
  • מחבר

אוי באמת

עוד מעט תגיד לי שאלה כל מיני גימיקים של החברה בשביל כל מיני כוונות "זדון" :D

רואים שב 50 הוא קטן יותר ואפילו צר יותר במעט..

פורסם

אתה טועה, בדקתי , שמרתי את התמונות והחלפתי בניהם כמה וכמה פעמים, הצינור של ה 50 יותר קטן.

תסתכל טוב יותר, ותראה שבתמונה של ה-50 שם פשוט הרכיבו את ההיטפייפ קצת יותר פנימה (תקרא את הביקורת ותראה שאפשר להרכיב את ההיטפייפ פנימה יותר).

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאני אנסה בכלזאת לקחת את ה 80 מאשר ה 50 ?

ולא יהיו לי צרות איתו?

ובכלל יהיה לי שמה מקום למאוורר 80ממ?

פורסם

אולי כדאי לך לנסוע לחוות החיות ולבקש מהם להשוות,

זה עלול לעבוד.

ובקשר למאוורר,

נראה לי מאתגר,

במיוחד הרעיון של לשמור את כול המסה הזאת מלשבור לך את הכרטיס. ::)

פורסם

אז אתה אומר שאני אנסה בכלזאת לקחת את ה 80 מאשר ה 50 ?

ולא יהיו לי צרות איתו?

ובכלל יהיה לי שמה מקום למאוורר 80ממ?

אני חושב שיהיה מקום למאוור 80 (בצד העליון של הכרטיס כמובן, בשביל זה יש היטפייפ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים