פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מופיע לי שהתקבלתי למכללת סמי שמעון בב"שוגם מופיע לי שלא התקבלתי לאוני' העברית (באתר של האוני' לא באתר של אכ"א)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים מה אתה הולך ללמוד שם ליאור?אלה שקיבלו באתר את התשובה, אז כן התקבלתם אל תדאגו, זה היה בדיוק נוסח התשובה שלי לפני שנתיים...
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הנדסת תוכנה במסגרת פעמי עתידיםכמובן שזאת אופציה אחרונה, אם אני לא מתקבל לעתודה אקדמית רגילה.זה או פעמי עתידים או קרבי
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים הנדסת תוכנה במסגרת פעמי עתידיםכמובן שזאת אופציה אחרונה, אם אני לא מתקבל לעתודה אקדמית רגילה.זה או פעמי עתידים או קרבימה זה פעמי עתידים...ומה ההבדל לעומת עתודה אקדמאית?
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שאלה לעתודאים שכבר לומדים: אם אני אלמד בהצטיינות (לפי מה שהבנתי זה ציונים מעל 90) הצבא יתן לי לצאת לתואר דו- חוגי, שזאת האופציה הניתנת לסטודנט רגיל, כפי ששמעתי, או שזה לא ממש יזיז לו?מה זה פעמי עתידים...ומה ההבדל לעומת עתודה אקדמאית?נדמה לי שזה מוסבר כאן
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים יש מסלול שנקרא "פסגות", שזה תואר של הנדסת חשמל+פיסיקה, וזה המסלול הדו חוגי של העתודה האקדמאית. אם זה מה שאתה רוצה ללמוד אז כדאי לך להכנס דרך מסלול זה כי הוא נותן לך עוד הטבות בצורת מלגה אם אני לא טועה.אם יהיה לך ממוצע מעל 90 אז תוכל לעשות את כל מה שאתה רוצה במסגרת מה שהאוניברסיטה מאשרת, הצבא זה רק בירוקרטיה מפגרת ובסוף תקבל את מה שאתה רוצה אם תלחם מספיק.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים אף אחד מכם לא מעוניין ברפואה במסגרת העתודה הזאת? :-X :-\יש לא מעט אנשים שמעוניינים במסלול, אבל הבעיה זה סף הפסיכומטרי הגבוה (שמעתי על 720+), והלימודים, שלא קלים, במיוחד לאלה שלא למדו כימיה וביולוגיה בתיכון.
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שטויות, זה לא משנה אם לא למדת כימיה וביולוגיה. יש מכינה לזה והחומר שהם מעבירים בתיכון מגוחך על כמה זמן קבע צריך לחתום בעתודה רפואית?אלו התמחויות\מחקר פתוחים בפניך? משהו מסריח פה
פורסם 2006 בספטמבר 2319 שנים שלח הודעה פרטית ל-Dr. noob - מודר ציוד הקפי החדש - הבחור שנה שישית במסלול לעתודה ברפואה...לא סתם הוא DR...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים עתודה רפואית-אותן 3 שנים קבע כמו לכולם... למה שמשהו יהיה מסריח? אותה עתודה כמו לכולם...
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים כי לימודי רפואה זה 8 שנים והקבע שצריך לחתום בכלל לא פרופ' לקבע שצריך לחתום בשאראני לא מבין מה האינטרס של הצבא כאן :-X
פורסם 2006 בספטמבר 2419 שנים עתודה רפואית-אותן 3 שנים קבע כמו לכולם... למה שמשהו יהיה מסריח? אותה עתודה כמו לכולם...לא...עתודה רפואית זה רק שנתיים קבע.והאינטרס של הצבא זה שהוא מקבל רופאים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.