פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אני רוצה לשלוט ב2 מאוררים בו זמנית עם אותו פוטנציומטר:-אילו רכיבים אני צריך בשביל כך.- איך לחבר את כל הרכיבים (רצוי עם שרטוט והסבר קצרצר).- מה הסיכונים בכך?.תודה לעוזרים החמיידע'לכים,אביקו 8)
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה פשוט קונה פוטנציומטר כפול..כאילו שהוא מגביר/מנמיך 2 ערוצים שונים באותו הזמן
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים רוב הפוטנציומטרים בנויים ל-0.5W ככה שיש בעיה לחבר מאורר אחד (שלא לדבר על 2 או יותר)
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים אתה צריך להשתמש בנגד משתנה בשילוב עם טרנזיסטור MOSFET למשל, ואז תוכל לפתור את הבעיה.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יש לי את ה hardcano 13 של TT ויש לו פוצימטר אחד לכל ארבעת המאוורים, אבל זה נראה עובד בצורה קצת שונה.
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים ההארדקאנו הוא מערכת כם קבלים וטראייקים... פותח הדיון, למה שלא תקנה שני פוטנציומטרים ?! עוד 1,2....
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר שתי פוטנציומטרים יכולים להחזיק כפתור אחד שיש לי..?כי יש לי רק אחד...ואני רוצה שעל הפאנל יהיה לי מקום לעוד אחד מבין גבר-גבר??תודה, אבי
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים נראה אם הבנתי אותך גבר גבר... אתה רוצה שיהיה לך מפסק ראשי שמכבה ומדליק את כל העסק, ושתי פוטנציומטרים שיכוונו כל אחד מאורר... זה אפשרי אחי !!!
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אתה צריך להשתמש בנגד משתנה בשילוב עם טרנזיסטור MOSFET למשל, ואז תוכל לפתור את הבעיה.מה הכוונה בטרנזיסטור? אתה יכול להסביר איך אתה מתכוון לחבר אותו?הערה - אני יודע מה זה טרנזיסטור, אני פשוט לא מבין איך אתה פותר איתו את הבעיה
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים טרנזיסטור MOSFET יכול לקבל הספק גבוהה, לכן אתה יכול לשים אותו במקום הנגד המשתנה, ובשער שלו אתה צריך לשים את הנגד המשתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.