עבור לתוכן

בוק ריפורטים באנגלית - עד כמה הם חשובים? צריך אותם בכלל?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית.

השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם?

פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

פורסם

אני לא הבאתי אף אחד לשום בגרות, ועשיתי רק אחד במהלך השנה.

פורסם

זה סתם שטות. אף אחד לא מתייחס לזה. הציון שלך זה המבחן בגרות וציון המגן שלך (אם עדיין קוראים לזה "מגן")

פורסם

למה צריך בכללי?כי ילדים לא קוראים ספרים,אז עדיף להכריח אותם לקרוא.

ואת האמת?אני תומך בזה.

פורסם

^^^תעשה לי טובה... אני מתערב איתך ש-99% מהאנשים שעשו בוק ריפורט לא קראו אפילו פרק אחד מהספר שהם כתבו עליו. רוב האנשים פשוט משכתבים את התקציר מהכריכה של הספר או מורידים את העבודה מהאינטרנט (כמו שאני עשיתי ::))

פורסם

למה צריך בכללי?כי ילדים לא קוראים ספרים,אז עדיף להכריח אותם לקרוא.

ואת האמת?אני תומך בזה.

גם אני חוץ מזה שזה לא הרבה עמודים כל ספר ואם אתה מחפש אפילו תמצא ספרים מעניינים אני סיימתי את הספר הרביעי-חמישי שלי ממש לפני שבוע וזה היה אחלה... רוב הילדים פשוט מבזבזים את רוב הזמן שלהם .

פורסם

רוב הילדים פשוט מבזבזים את רוב הזמן שלהם . אהמ אהמ מי שמדבר

לדעתי ספר ב2-3 חודשים זה בסדר

כי רואים טלויזיה ויש תירגום וקוראים אותו קוראים פה הודעות וכו אז למה ספרים ?

פורסם

לידיעתך ספרים הרבה יותר עשירים מסרטים ::)

בכל אופן, לא מזמן קניתי את טרילוגית שר הטבעות + הסילמריליון (ספרים קשים לדעתי, אני רגיל להארי פוטר :smile1:, בכל אופן אני אני לסיים אותם עד תחילת שנת הלימודים הבאה, למרות שלא נראה לי שיצא לי =\ )

פורסם

עשיתי שנה שעברה בי' E, השנה F+G ואולי גם תירגום..(אם לא, אז ביב' 2 יח"ל תירגום).

לא היה לנו אפילו בוק ריפורט אחד.

מה שכן, המורה נתנה לנו לקרוא עד סוכות את "The Giver" בשביל לעשות עליו פרוג'קט...(בטח מלא מכירים כי זה אחד הספרים הנפוצים שעושים עליהם פרוג'קט..)

ספר לא עבה וסיפרו לי שהוא אפילו נחמד מאוד...!

קיצר נראה לי שאין חשיבות לבוק ריפורטים...

פורסם

בוק ריפורטים באנגלית זה חשוב. בוא נראה לך שיחה באנגלית עם אחד התלמידים בבי"ס:

How do you do?

yes i do.

בספרים אפשר למצוא אוצר מילים נרחב, זה עוזר לתקן שגיאות כתיב, ואולי גם-איזה פחד- יגרום לך ולאחרים להשכיל -___-

פורסם

How do you do?

yes i do.

:lol: :lol: :lol: זה אמיתי?!?

לדעתי זה חשוב לקרוא ספרים, בין אם זה בעברית או באנגלית או כל שפה אחרת (העיקר שתבין מה אתה קורא)

דבר ראשון זה מעשיר את אוצר המילים.

דבר שני, זה משפר את כל ההבעה\כתיבה, כלומר, אתה רואה איך כותבים פסקה, מילות חיבור וכו' וכו'.

בקיצור, במקום ללכת לקנות נעלי פומה וג'ינסים של קרוקר קחו ספר ותקראו קצת ::)

פורסם
  • מחבר

תבינו, אני מודע לחשיבות הגדולה של קריאת ספרים להעשרת השפה ואוצר המילים, וזה אפילו די מהנה[אני קורא ספרים בקביעות].

השאלה היא עד כמה זה חשוב, עצם זה שהבוקריפורטים ברשותי, למשרד החינוך? האם בגלל שאין לי אותם, הם יכולים להוריד לי ציון? לא לתת לי ציון או משהו?

פורסם

"זה אמיתי"- תראה יש כל מיני אנשים הרמה בארץ מאוד נמוכה בכללי

יש עיניין של פוטנצל לא מנוצל ככה זה רוב האנשים...

אני חושב שכדי לאילו שקוראים כאן בפורום לקרוא קצת לעבוד על כל תחום קצת זה כיף לא סובלים כאשר קוראים ספר סתם בשביל הכיף - אין לחץ :P

:xyxthumbs:

פורסם

איזה ג'ינסים זוועה יש לקרוקר. הלכתי אתמול למדוד וכל ג'ינס נראה כאילו הוא הרגע יצא משכונת התקווה.

פורסם

רואה? סתם יצאת ובזבזת זמן, בזמן שיכולת לקרוא ספר איכותי 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים