פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים לפני שניגש לעניין , למה כל הדיונים שלך כ"כ הזוים?---טרנסים ערבים? של אמנים ערבים או מנגינות ערבית של אמנים ישראלים? (סיגנון של ברקן)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אם אתם לא מטומטמים לגמרי, כנראה שהבנתם על מה הוא מדבר, אז תפסיקו להתחכם.MIDIval PunditZ - Aliאני צריך לסרוק את האוסף שלי, ואולי אני אמצא עוד.עדכונים בהמשך.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים אם אתה מתכוון לטראנסים עם אורינטציה ערבית,1200 Micrograms - Language of the Futureאני לא מכיר אומני טראנס ערבים רציניים, לא חושב שיש בכלל סצנה ערבית של טראנס, השמרנים הערבים לא ישמעו טראנס והליברלים בדר"כ מערביים\פרו-מערביים ישמעו אומנים שמוכרים בעולם כולו.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר http://www.youtube.com/watch?v=71U4JRcq8_k סתם היה לי משעמם, אגב הבומים זה לא זיופים פשוט המצלמה לא יכולה להעביר באס טוב.ותודה על השירים
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים moonjib אתה גדולשמח לעזור.Infected Mushroom - Dancing With Kadafiאמנם בלי נעימה ערבית או קשר למנגינה ערבית, אבל בהחלט אחד מהטראקים היותר טובים, שחייב להיות בכל מחשב של חובב מוזיקה אלקטרונית אמיתי.עדכונים בהמשך...עריכה: MIDIval PunditZ - KesariyaMIDIval PunditZ - KhayaalMIDIval PunditZ - PiyaMIDIval PunditZ - RaanjanMIDIval PunditZ - Rebirth (feat. Anoushka Shankar) (יותר מוזיקת עולם מטראנס, אבל עדיין עם נגיעות ערביות/מזרחיות.עברתי כבר על כל האוסף שלי ואין עוד דברים שנראים לי מתאימים. תהנה ממה שיש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.