עבור לתוכן

איך הרסו את נמלטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

החלק עם הבשר באוטו יהיה די מעניין , מעניין איך הבלש יאכל את זה\שלא...

מה נראה לך שלגופות אין ראש, כאשר רכב נשרפ ואפילו מתפוצץ, כמו שיודעים פה טוב בארץ עפות ידיים רגליים

ולא סתם שקיות בשר כמו שהם שמו שם, אם הבלש הוא כזה חכם איך הוא לא עלה על זה, שטות כזאתי

ובסה"כ כמה זה יעכב את המשטרה, 40 דקות עד שיגלו שזה לא הם, גם אם כאילו זה כן גופה,

מה עם שיניים שאפשר לבדוק, הם לא עקרו לעצמם את השניים ושמו שם, שוב עוד ניסיון להתחכם,

בהנחה שהצופים בתוכנית הם ילדים בני 4 זה יכול לעבוד

• תגובות 62
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:bash:

הם לא מנסים לעבוד על הבלש שהם מתים.(כאילו כן אבל רק לשעה שעתיים)

הם רק מנסים להרוויח זמן

פורסם
  • מחבר

:bash:

הם לא מנסים לעבוד על הבלש שהם מתים.(כאילו כן אבל רק לשעה שעתיים)

הם רק מנסים להרוויח זמן

להרוויח שעה שעתיים, גם כן משהו, כל זה בשביל להרוויח שעה,

כל הקטע עם הרדיו המתוחכם(כאילו קשה להשים פצצה עם השהיה, צריך להראות שמייקל מאוד מאוד "חכם")

,השקיות בשר מעדיקה, כל זה בשביל להרוויח שעה, כל הטירחה הזאתי

הם בסה"כ מנסים להתחכם כמו הקטע המטופש עם המעלית (כמו איזה שרלוק הולמס),

ניסו להתחכם עם בלש שיודע הכל, ועד תחכום עם הילדה והאור במפרסת (שאתם אמרתם) ועוד ועוד

עד שזה מאבד פרופורציות ומתפוצץ.

פורסם

רק מה שדפוק זה שפתאום כל אחד הוא מייקל,לינק עם המעלית,הכושי שאני לא זוכר תשם שלו כרגע עם הקטע של החדר של הילדה הקטנה שלו

ואיך בדיוק לבלש בחכם יש תמונות של כל הקעקועים של מייקל??? זה לא שכשאתה נכנס לכלא מצלמים כל סנטימטר על הגוף שלך

והדבר שהכי דפוק זה ששרה חיה

זה לא שכל אחד נהיה מייקל, דווקא הקטע עם המרפסת זה אחד הטריקים היותר ישנים, רואים אותו מיליון פעמים בסרטים...

ועוד משהו בקשר לסינוט (הכושי) אני לא חושב שזה היה ניסיון לראות שגם הוא גאון, זה שהם הבינו שמדובר במסעדה והוא דיבר בכלל על החדר של הילדה לא הופך אותו לגאון...

אם היה לך חדר כזה בבית והייתי אומר לך תפגוש אותי בחדר הקשת בעוד שבוע אני מבטיח לך שהיית מבין שאני מדבר על החדר ולא על המסעדה...

פורסם

הקטה ששרה חיה כן דפוק אני לא אומר שזה חרא שהיא חיה אבל בעונה הראשונה היא הייתה מתה לגמרי היא הייתה לבנה כמו סיד ואין מצב שבן אדם יוצא מהמצב הזה חי

תעשה לי טובה זה כן דפוק

פורסם

לך למד"א תראה דברים אנשים יוצאים מדברים יותר גרועים וכן, גם מצבע לבן סיד.

פורסם
  • מחבר

לך למד"א תראה דברים אנשים יוצאים מדברים יותר גרועים וכן, גם מצבע לבן סיד.

סתם רצו לבנות מתח, שיחשבו שהיא מתה, וזה מה שמפילו אותם תמיד הם מנסים לבנות מתח בכח

ע"י על מניי נוסחאות שחוקות

פורסם

ספויילר!!!!

*

*

*

*

*

ואיך בדיוק לבלש בחכם יש תמונות של כל הקעקועים של מייקל??? זה לא שכשאתה נכנס לכלא מצלמים כל סנטימטר על הגוף שלך

תראה שוב את הפרק הראשון... רואים שם שמצלמים אותו

פורסם

כמו הרוב מאד מאד אהבתי את העונה הראשונה של נמלטים, אחרים שרואים פרק אחד אי אפשר להתאפק ולהמשיך לראות את השאר.

העונה השניה לדעתי לא רעה בכלל ביחס לסדרת טלויזיה. נכון שעכשיו כל הקטע של הסדרה הלך (התכנון של הבריחה) אבל זה עדיין מעניין והשחקנים לא רעים.

נ.ב. אני כבר מתאר לעצמי את פרק הסיום של העונה הראשונה (אולי לפני) כשרואים את כולם הולכים לאותו מקום ליוטה ואז קוראת ההתפוצצות הגדולה... :jump:

פורסם
  • מחבר

העונה השניה עשויה לא טוב, יותר מדיי בולשיט

פורסם

אז אל תיראה :pissed:

אבל למה להרוס לאחרים?

ברור שהסדרה לא מציאותית. זה מה שיפה בסדרות טלויזיה.

הן נותנות לך להתנתק מהמציאות.

במקום לחפש כל הזמן מה לא בסדר, פשוט תיראה תסדרה ותהנה.

או בקיצור:

have a coke and a smile and shut the fuck up

פורסם
  • מחבר

אז אל תיראה :pissed:

אבל למה להרוס לאחרים?

ברור שהסדרה לא מציאותית. זה מה שיפה בסדרות טלויזיה.

הן נותנות לך להתנתק מהמציאות.

במקום לחפש כל הזמן מה לא בסדר, פשוט תיראה תסדרה ותהנה.

או בקיצור:

have a coke and a smile and shut the fuck up

מה הקשר?

פורסם

מה הקשר?

יאללה סתום את הפה כמה אתה מזיין בשכל , כולה ראית 3 פרקים ! , לא מבין מה היה רע ולא מציאותי בפרקים אוליי רק הקטע שסקופילד ולינק שמעו את הצפירות של האפ.ביי.איי ונראו כאילו הם לא לחוצים .

רואים שאתה ילד בן 10 אני לא התפלא אם ביכלל הבנת משהו מהסידרה :bash:

תחזור לראות בוב-ספוג וסתום את הפה , זאת עובדה שהסידרה הזאת הכי מותחת וטובה בעולם !

פורסם
  • מחבר

אולי להפך, אולי רק דבילים לא שמים לב לכמה זבל שהסדרה הזאת נהייתה

יאללה סתום את הפה כמה אתה מזיין בשכל

לא רק בשכל, שאל את אחותך

פורסם

אולי להפך, אולי רק דבילים לא שמים לב לכמה זבל שהסדרה הזאת נהייתה

לא רק בשכל, שאל את אחותך

תחזור לראות האלופה .

איזה בן אדם מיסכן בטח מבסוט מי זה שהדיון שלו הגיע ל-6 דפים יא חסר חיים בטח יושב כל היום ומחכה שיגיבו לו :bash:

תנו לו באן. סתם ספאמר חסר חברים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים