פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים העונה השניה אפילו לא מתקרבת לרבע מהרמה של הראשונה, ואפילו לא רבע מהרמה של סידרה נורמלית.אלמלאיי העונה הראשונה המוצלחת לא הייתי בכלל מבזבז את הזמן על העונה הגרועה הזאתיהכי טיפשות שצריפו את הבלש הזה שרודף אחריהם והוא סוג של איינשטין כזהמבין כל דבר שאין סיכוי שהוא יבין, מי שראה את הפרק השלישי, התחילו להכניס גם בדיחות עכשיובפרק הקודם "אוטיס" היה שיא הטימטום, ניסו להתחכם בכח, כל הקטע של המעלית היה ממש מטופשכרגיל כמו ברב הסדרות העונה השניה פחות טובה.תאמינו לי אני ממשיך לראות את התוכנית רק בגלל שרה (האחות)
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים לא יודע מה איתכם אבל בתור אחד שמסכים וחושב שהעונה הראשונה פשוט מדהימה ממש לא התאכזבתי מהעונה השנייה...לא מפני שהיא מתקרבת לרמה של הראשונה אלא מכיוון שאני ציפיתי שיהיה חרא עונה..כאילו מה יוכלו לעשות כבר אחרי שהם יצאו מהכלאאבל שוב לא התאכזבתי ויותר מזה, לדעתי הם התעלו על הציפיות..אם נדרג את הדעה שלי מספריתעונה ראשונה ציון 9ציפיה לעונה שנייה 5עונה שנייה 7
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר שליעונה ראשונה 8.5 בגלל פרק אחד שהרס ועוד כמה דברים קטניםעונה שנייה 4
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים על מה אתם מדברים?!העונה השנייה ממש ממש יפה,משאירה מתח בידיוק כמו העונה הראשונה...הבלש ההוא באמת די מעצבן,אבל כיף לשנוא אותו,פשוט ככה.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים שליעונה ראשונה 8.5 בגלל פרק אחד שהרס ועוד כמה דברים קטניםעונה שנייה 4 בכיין.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר על מה אתם מדברים?!העונה השנייה ממש ממש יפה,משאירה מתח בידיוק כמו העונה הראשונה...הבלש ההוא באמת די מעצבן,אבל כיף לשנוא אותו,פשוט ככה.כנראה שלא ראיתה את הפרק השלישי זה הולך ונהיה יותר גרוע
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים נו מה ציפיתם?!?!FFSתפסיקו לבכות על זהזה היה צפוי שזה יהיה חראזה סתם סדרה שתכליתה נגמרה ועכשיו רק מנסים לסחוט עוד כסף.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים הפרק השלישי באמת לא היה משהו.... זה מתחיל להימרח.מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר אני עוד לא מבין את ה- . של הדיון הזה : סתם דיון כללי על סדרת טלוויזיה
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים העונה השנייה עד עכשיו בסדר גמור, אני לא מבין איך אנשים מסכמים עונה אחרי 3 פרקים... בכיין. בכיין. בכיין. בונא אתה חתיכת ספאמר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.