פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אמא צילמה. 8) ...עד שמצאתי תמונות ששוות פירסום. כה חבל שלא צילמתי שם :'( תהנו !
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים כמו שאני אוהב! ;D כולם פשוט מעולות, אין לי מילים.. מצלמת טובה אמא שלך אה דני.. (אחרי כמה עריכות קטנות שלך) השלישית ממש מדהימה בעיניי..
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים צלמים עוברים מאב לבן (יותר נכון כאן מאם לבן). כל הכבוד לשניכם! תמונות מצויינות!
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים מחבר (אחרי כמה עריכות קטנות שלך) עריכה מינימלית ביותר. Crop (איפה שצריך), הסרת רעשים (לא שהיו...אבל אני עושה בכל אופן), הקטנה וחידוד. תודה רבה על התגובות, אני משתדל ללמד את הבסיס לצילום ונתתי לה מספר טיפים לפני שטסה.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אהבתי את הראשונה הרביעית והחמישית..בשלישית אם היו רואים את כל הספינה זה היה יפה..דני יתחמן העיקר שיש את החתימה שלך בתמונה..
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים מחבר אם הייתי רושם את שם אימי היו מתחילות לרוץ פה בדיחות שלא לעניין והייתי מחלק אזהרות/BAN-ים
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אייי כמה שאלה תמונות יפות!! צלמת מצוינת אמא שלך הלוואי ואמא שלי היתה יודעת להדליק את הממיר בכלל
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים ואני חשבתי שהיא תחלל אותה יש פה כמה תמונות שעושר הצבעים שלהם והאווירה פשוט מדהימי, ח"ח לאמא של שבי !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.