עבור לתוכן

פרוייקט עם אינטל!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לומד בפ"ת בביה"ס עמל ב' שהוא ביה"ס טכנולוגי, אני במגמת תעשייה וניהול והמשימה שלנו היא להגיש פרוייקט גמר עם איזה חברה שאתה בוחר בסוף יב', החלטתי לעשות את הפרוייקט עם אינטל, השאלה שלי זאת: האם לאינטל יש פה מפעל לייצור מעבדים? אני חייב ללכת לחברה שיש בה מפעל ייצור, שמעתי על המפעל בקריית גת, האם כבר פתחו אותו?

תודה לכל העונה!

פורסם

יש מפעל וכמו שאמרת הוא בקרית גת, המפעל כבר בפתוח 5-6 שנים אם אני לא טועה.

כמו כן, אם קראת חדשות אז אינטל הולכת לפטר 1000 עובדים אם אני זוכר נכון (ועוד הם רצו לבנות עוד מפעל :lol:)

פורסם

יש מפעל וכמו שאמרת הוא בקרית גת, המפעל כבר בפתוח 5-6 שנים אם אני לא טועה.

כמו כן, אם קראת חדשות אז אינטל הולכת לפטר 1000 עובדים אם אני זוכר נכון (ועוד הם רצו לבנות עוד מפעל :lol:)

לא ניראה לי שמה שמיצרים היום בקרית גת הוא מיוצר למעבדים, וגם יש להם סניף בירושלים, שגם שהם נידמה לי שמיצרים, המקום היחידי שמפתחים בארץ הוא חיפה.

הם מפטרים 1000 עובדים מכל העולם, לא רק מפה.

עוד בערך שנתיים יפתח מפעל חדש בקרית גת שהוא כן ייצר מעבדים בטכנוגלוגיה 45 ננומטר (הוא ייצר אך ורק חלק מהמעבד, ואז ישלח למלזיה, או משהו בסיגנון, בשביל הרכבה).

פורסם

פ"ת זה פיתוח של תקשורת אם אני לא טועה

בירושליים קרית גת ויקום זה ייצור (שוב, לא בטוח)

במת"מ... אין צורך להרחיב

פורסם

חשבתי שהם רק מפתחים את המעבדים שם, ולא מייצרים אותם.

פורסם

פ"ת זה פיתוח של תקשורת אם אני לא טועה

בירושליים קרית גת ויקום זה ייצור (שוב, לא בטוח)

במת"מ... אין צורך להרחיב

מכרו / סגרו את חטיבת התקשורת של אינטל

אני מציע לך לקרוא את "כלכלה" של אתמול

פורסם

שמעתי על זה משהו לפני כמה חודשים, אבל הבניין עדיין עומד...

פורסם

לוקח זמן לעסקאות כאלה להסתיים

העסקה של Maxtor ו-Seagate לקחה חצי שנה אם אני זוכר נכון

בכל מקרה, לאינטל יש מפעל ייצור (גם אם לא פעיל, אני בספק שאתה צריך אחד פעיל, ועוד יותר בספק שיכניסו אותך לאחד מהחדרים הסטריליים)

המפעל החדש בקריית גת יפתח את שעריו בזמן הקרוב וייצר ליבות של 45 נ"מ (ז"א שהוא אמור לפתוח את שעריו בין תחילת 2007 לסוף 2009 בערך)

רק הליבות ייוצרו כאן (ללא הפינים והכיסוי מתכת וכו', רק הסיליקון והטרנזיסטורים)

מכאן הם יישלחו למלזיה ושם יעברו "הרכבה" של שאר הדברים כדי שיקבל צורה של מעבד כמו שאנחנו מכירים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים