עבור לתוכן

השקעה בבורסה כן\לא?

Featured Replies

פורסם

אני לפני צבא (מתגייס בדצמבר) אני עובד עכשיו ועד לגיוס יהיה לי סכום של כ 15K שאין לי ממש מה לעשות איתו , כאילו יש מה לעשות איתו אבל אני רוצה לנצל אותו ולבזבז אותו על פלזמה וכל הבולשיט הזה.

חשבתי להשקיע את הכסף וככה אחרי 3 שנים (כשאני מישתחחר) יהיה לי סכום נכבד.

השאלה היא אם זה ריאלי?

אני לא ממש מתמצא בכל הקטע של הבורסה אבל אני יודע שיש עליות ונפילות ואפשר להפסיד הרבה כסף על זה , אני לא ממש בקטע של הימורים.

פורסם
nothx.jpg
פורסם

אם אתה לא ממש מתמצא זה לא כל כך ריאלי...

פורסם

מישהו מכיר אתרים שמכילים מאמרים על הנושא של השקעה בניירות ערך?

או ספרים אולי?

פורסם

יש קרנות הון-סיכון וכל מיני סוגים שאתה משקיע בהן ויש אנשים אחרים שמבינים קצת עיניין שמשקיעים לך את הכסף לפי דעתם

אתה יכול לחפש אולי משהו בכיוון הזה ...

פורסם

חפש בפורום.. אני זוכר כמה ת'רדים גדולים על זה .

פורסם

אחי עם אתה חושב שעם תשקיע כסף בבורסה יהיה לך יותר כסף אז אתה טועה אני כמעט בטוח שאתה תפסיד מה שכן יש לי המלצה בישבילך תקרא את הספר "אבא עשיר אבא עני" (גרסא ומבוגרים לא לנוער) וזה ספר שקצת מסביר איך להרווויח בלי לקרוע את התחת שלך כל החיים אני ממליץ לך לקרוא אותו .

בקיצור אני לא ממליץ לך להשקיע את הכסף שלך כי אתה לא מבין בשיט עם הייתה לומד מנהל עסקי אז אולי הייתי יכול להמליץ לך

מה שכן אתה יכול לעשות זה לשים תכסף בקרנות כי בקרנות אתה לא יכול להפסיד (אולי כצת מאד) אבל אתה גם לא תרוויח הרבה(כמובן שאתה תרוויח שזה עדיף על כלום).

ד"א

כדי להרוויח סכום רציני אתה צריך הרבה יותר כסף (50 אלף לפחות)

פורסם

קרן נאמנות סבירה, אם תעשה שיעורי בית בנושא, תניב לך נגיד 8% בשנה ריאלי (לאחר דמי ניהול והאינפלציה במשק), או 26% ב-3 שנים.

הסכום יגדל לך ל-18900 לפי התסריט הסביר הזה. לא מדהים. זה רווח נקי של 3900, 1300 בשנה, 108 שקל לחודש (שאת תוספת נחמדה למשכורת הצבאית). בקיצור, בממוצע לדעתי ב-3 שנים תעשה בערך 3,000-4,000 שקל. אם תשקיע בעצמך מאידך, צפה לרווחים הרבה יותר נמוכים או להפסדים בגלל שאתה לא מבין בזה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות.

כניראה אני ירד מעניין ההשקעות. הרבה כאב ראש בשביל 4K ב 3 שנים לא ניראה לי משתלם.

בקשר לספר or0126 , אפשר לרכוש אותו בסטימצקי?

פורסם

סתם שתדע, לחייל בחובה אסור להתעסק עם ניירות ערך

פורסם

למה אסור?

פורסם

פ.מ. 33.0115

33. חייל בשירות סדיר לא יעסוק במסחר או בכל פעילות, שמטרתה עשיית רווח או טובת הנאה חומרית, לא ישתתף בכל עסק, לא יהיה בעל מניות בו ולא יקבל רווח, הכנסה או טובת הנאה חומרית ממנו.
פורסם

פ.מ. 33.0115

רק לרמטכ"ל מותר? :lol:

פורסם

נגיד אני סוחר בבורסה בזמן שאני בשירות סדיר, איך הם יכולים לגלות את זה?

זה אחד הדברים הכי אידיוטים ששמעתי בחיים שלי.

יש אנשים שילכו לשירות לאומי רק בגלל הדברים האלה.

פורסם

איך הם יכולים לעלות על זה?

אתה עושה צחוק? ::)

אם אתה רוצה לעבוד בלי אישור אז תעבוד שחור כמו כל החיילים בצה"ל.

אבל בחיים אל תעבוד במקום שמתעד את הכל ונותן לך צ'קים על שמך. על דברים כאלה הכי קל לעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים