פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים ליאור פעם המלצתה לימשהו פה עליהם הם היו בnoacmop במחיר של 1320 עכשיו מישום מה הם נעלמו תתיקשר לישאול אם יש להם!!ddr 500 TCCC
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים האמת לא מצאתי שום סיבה טובה להשקיע 500 שקל ומעלה על אחד מהזכרונות האלהאפשר לשאול למה?מה אני יכל לקחת במחיר הזה +- (יותר לכיוון של ה "-")
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אפשר לשאול למה?מה אני יכל לקחת במחיר הזה +- (יותר לכיוון של ה "-")אם כבר, אז כבר.אותה שאלה. ואפשר קצת לחרוג צפונה.(Kit של שני סטיקים בגודל 2GB (DDR). שיעבדו ב-Dual Channel כמובן)
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר שאלה שלא קשורה אבל נחוצהמה עדיף fsp 350 או hec 400 ? וכמה הבדל בינהם ?FSPליאור פעם המלצתה לימשהו פה עליהם הם היו בnoacmop במחיר של 1320 עכשיו מישום מה הם נעלמו תתיקשר לישאול אם יש להם!!ddr 500 TCCCכבר איןאפשר לשאול למה?מה אני יכל לקחת במחיר הזה +- (יותר לכיוון של ה "-")G.Skill ZX או Samsungאם כבר, אז כבר.אותה שאלה. ואפשר קצת לחרוג צפונה.(Kit של שני סטיקים בגודל 2GB (DDR). שיעבדו ב-Dual Channel כמובן)אולי יכנס G.Skill HV
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6290כמעט בטוח UCCC.בכל מקרה המחיר הכי זול שמצאתי לגיגה סמסונג DDR שווה לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.