עבור לתוכן

תעודת בגרות - מקצועות מוגברים ...

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרגע בכיתה י"ב ולומד במסגרת המגמות 2 מקצועות מוגברים - פיזיקה ומחשבים.

בקשר לפיזיקה נכשלתי בבגרות של שנה שעברה (מכניקה), ואני לא יודע אם ממש כדאי לי להמשיך השנה,

המורה אמרה לי שזו החלטה שלי ותמיד אפשר לשפר, אבל היא לא רואה את המשך הדרך מיכוון שהנושאים שנלמד השנה הרבה יותר קשים (חשמל וכד').

ופה אני צריך את העזרה שלכם, האם כדאי לי להמשיך ולא לוותר על 5 יחידות ?

או שאני יכול להסתפק במקצוע מוגבר אחד של 5 יחידות ? כרגע כולל היחידות בפיזיקה התעודת בגרות שלי עומדת על 31 יח"ל, ואם אני יוותר על פיזיקה התעודת בגרות תהיה 26 יח"ל, האם זה מספיק ?! ???

מהן הדרישות באוניבסיטאות השונות לגבי תעודת בגרות ?

אם זה קשור לנושא שאני ירצה ללמוד בהמשך, אז אני מתכוון להמשיך ללמוד מדעי המחשב, מנהל עסקים / משפטים וכד' ..

ההתלבטות שלי היא כזאת, נגיד אני מגיע עכשיו לאוניבסטיה .. וחוץ ממני יש עוד מועמד ..

אם לי יש ממוצע בגרויות של 104 בערך (לפי חישוב גס באתר של אוניברסיטת ת"א) שכולל 26 יחידות לימוד + פסיכומטרי (אני ניגש במועד אוקטובר הקרוב),

ולמועמד השני יש ממוצע בגרויות זהה / נמוך משלי אבל כולל מס' יחידות לימוד רחב יותר, את מי יעדיפו ?!

על מה יותר מסתכלים ונותנים יותר דגש ? ממוצע הבגרויות בלבד ? או ממוצע הבגרויות + מס' יחידות הלימוד ?

ועוד דבר, על-מנת להמשיך את לימודיי במסגרת מדעי המחשב, האם אני צריך בכלל פיזיקה ?!

עריכה - מישהו ?! חח :-\ ???

מקווה לשמוע תשובות רציניות ולא מכאלה שיזרקו סתם דברים באוויר ללא בסיס ..

תודה רבה מראש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים