פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים חבר'ה אני צריך את עזרתכם המיידית, בעמוד שהעתקתי מהנט ואני רוצה להדפיס בוורד מופיעות לי המילים בסדר הפוך! למשל המילה שלום תופיע כך: "םולש" רציתי לדעת איך להפוך את הטקסט דרך וורד חזרה.לאזרתכם אודה.והרי העמוד המדובר
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר בטוח שינה דרךזה דחוף לי מאוד אם תוכלו לתת הדרכה אני ממש מודה לכם !!
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים יש תוכנה מאוד טובה שקוראים ל-EASYHEB שעושה את זה בדיוק... לא זוכר מאיפה להוריד את זה - חפש בגוגל EASYHEB
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים בטוח שינה דרךזה דחוף לי מאוד אם תוכלו לתת הדרכה אני ממש מודה לכם !!משתמש וותיק שכמוך כבר צריך לדעת שאסור להקפיץ ת'רדים\דאבל פוסט.אני אבקש ממך לא לעשות זאת שנית, תודה.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר בטוח שינה דרך זה דחוף לי מאוד אם תוכלו לתת הדרכה אני ממש מודה לכם !! משתמש וותיק שכמוך כבר צריך לדעת שאסור להקפיץ ת'רדים\דאבל פוסט. אני אבקש ממך לא לעשות זאת שנית, תודה. הממממממ ... הפעם ? :
פורסם 2002 באוקטובר 2523 שנים אצלי בבית ספר יש בוורד כפתור שנקרא ltr run והוא הופך את הטקסט, אבל אני לא הצלחתי למצאו איפה מוסיפים את הכפתור הזה, אז אתה יכול לנסות לחפש בוורד ועם תמצא בקשה תגיד לי איפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.