פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שלום סוף סוף הצלחתי להרשם לפורום איזה כיף זה מקווה להכיר פה אנשים אחלה פורום כול יום אני נמצא בו פורום תותח :-*
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ברוך הבא הצטרפת בשביל לקבל עזרה בנושא מחשבים או סתם בשביל פורומי Off-Topic? תהנה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים 1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה. כמו-כן, הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים.חל איסור מוחלט וגורף לפתוח דיונים בגוון "שלום אני חדש". דיונים כאלה הינם חסרי כל מטרה אמיתית, וגוררים אך ורק תגובות סתמיות.ברוך הבא בכל מקרה להבא אל תפתח תראדים בנושא שמנוגד לחוק
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר תודה לכולם הצטרפתי כי ראיתי שיש פה אחלה אנשים שעוזרים ואני מאוד מתעניין בנושא של המחשבים גם לקבל עזרה גם ללמוד גם להכיר אנשים מקווה שאני יכיר את כולם מהרץמצטער שעברתי על החוקים וזה פשוט לא ידעתי איפה לרשום תהודעה הזאת
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אני גם חדש פה, אני צריך גם לכתוב הודעה כזאתי :-[לא אבל כמו כל הצעירים אתה צריך לשרת אותי עד שיגיעו צעירים חדשים אז קדימה לך תיקנה לי בורקס מהשקם-אתה מזמין ;D
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים יש לי רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה : "היי אני חדש" , "למה לא קראתה חוקים?!" . תעשו דיון נעוץ של "היי אני חדש" וככה כל החדשים יוכלו להגיב שם.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים יש לי רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה : "היי אני חדש" , "למה לא קראתה חוקים?!" . תעשו דיון נעוץ של "היי אני חדש" וככה כל החדשים יוכלו להגיב שם. הם גם ישרתו תפזמניקים בדיון הזה? >
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.