פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברואין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדראני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי]חשבתי על אלה:http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278}Sennheiser HD-201שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה?וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר שניתן למצוא אותם בAmazon.Com במחיר של 34$ שמתאים בדיוק לתקציב שליהשימוש שלי הוא מוזיקה בלבד, עדיף שהאוזניות יהיו קשיחות ועמידות שלא ישברו לי S: ושהאיכות תהיה טובה, זה הכלאז מה דעתכם? תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר ממליץ בחום, למרות שאין לי כאלה שמעתי בהן והאיכות יוצאת מהכלל.אתה ממליץ בחום על הסנהייזר או על הפורטה פרו? S:
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הסנהייסר אוזניות נחמדות מאוד, השאלה היא איפה אתה הולך להשתמש בהם... להסחב איתם ולשים אותם על הראש ברכבות, זה גם לא פרקטי וגם לא אסטטי, הם ענקיות...הייתי ממליץ בחום לצבור עוד קצת כסף ולהשקיע על סדרת PX שנראת מעולה וניידת הרבה יותר.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר הסנהייסר אוזניות נחמדות מאוד, השאלה היא איפה אתה הולך להשתמש בהם... להסחב איתם ולשים אותם על הראש ברכבות, זה גם לא פרקטי וגם לא אסטטי, הם ענקיות... הייתי ממליץ בחום לצבור עוד קצת כסף ולהשקיע על סדרת PX שנראת מעולה וניידת הרבה יותר. אני אוהב אוזניות גדולות כמה שיותר בכל מקרה איך Sennheiser PX 100? באמזון הן גם נכנסות בתקציב שלי אבל בטח יעלה הרבה כסף לשלוח אותם לישראל, לא? אין לי מושג בחיים לא הזמנתי משם S: הפורטה פרו ממש מכוערות לדעתי, דרך אגב, אז אני גם מעדיף סנהייזר [שניהם] מבחינת עיצוב תודה על התגובות אנשים
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שמע, אם הגודל לא מפריע לך אז אין ספק שהם עדיפות, האוזניות הגדולות של סנהייסר בדר"כ בעלות איכות צליל הרבה יותר טובה מהסדרות הקומפקטיות שלהם.ה PX100 מעולה, איכות הצליל שלו מפתיעה יחסית למה שמצפים מאוזניות כאלה.משלוח לארץ אמור לעלות בערך 20 דולר, לא יותר מידי...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר שמע, אם הגודל לא מפריע לך אז אין ספק שהם עדיפות, האוזניות הגדולות של סנהייסר בדר"כ בעלות איכות צליל הרבה יותר טובה מהסדרות הקומפקטיות שלהם.ה PX100 מעולה, איכות הצליל שלו מפתיעה יחסית למה שמצפים מאוזניות כאלה.משלוח לארץ אמור לעלות בערך 20 דולר, לא יותר מידי...20 דולר זה עוד 100 שקל |: כן יותר מידיאז רגע, אני רוצה להגיע להחלטה ברורהSennheiser HD-201Sennheiser PX 100Koss PortaProsמה עדיף לי מבחינת מחיר/ביצועים? תקחו בחשבון שהן יעלו לי אותו דבר חוץ מזה שה-2 האחרונות יעלו לי עוד 20$ משלוח.. האם זה שווה המחיר?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים הבחירה שלי היא ה HD של סנהייסר.הKOSS גם נותן איכות צליל מעולה, אבל אני הרבה יותר מתחבר לסאונד של סנהייסר, לאדע למה, לדעתי צליל יותר נעים.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר אוקיי תודה רבה =) עזרת לי מאודעכשיו גיליתי שלחבר שלי יש HD201 אז אני אבקש ממנו שיביא אותם מחר ואני ינסהתודה
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר אוקיי היום התנסתי עם ה-HD201 והאיכות סבבה לגמרי, רק הבעיה היחידה היא שהווליום, גם כשאני שם מקסימום לא חזק כמו שאמור להיותניסיתי להשוות לאוזניות הישנות שלי, אוזניות פשוטות שבאו עם הדיסקמן, ושם שומעים יותר חזק בהרבה...חבר שלי טוען שבאייפוד שלו הוא יכול להגיע לווליום גבוה מאוד עם האוזניות האלה, אבל אצלי בדיסקמן רק במקסימום שומעים נורמלי [עם האוזניות האלה ספציפית]יש משהו שאפשר לעשות בשביל לשמוע יותר חזק? משהו?ומצטער על הדאבל-פוסט, אם לא הייתי מקפיץ אף אחד לא היה טורח להכנס
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים המגבר של הדיסקמן שלך לא חזק מספיק, אם אתה רוצה אתה יכול לבנות אחד/לקנות אחד.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים כמו שאמרו מעליי, אלו אוזניות גדולות וקשה להריץ אותן על מגבר קטן של דיסקמן...., לא היתיי ק נה אותן בשביל להסתובב עם דיסקמן... חבל... אתה תאבד הרבה ווליום ואיכות שמע, ותצטרך לקנות מגבר או לקנות נגן חדש.......וחוץ מיזה אני ממליץ בחום על הKOSS אני משתמש בהן והן ממ מצוינות, שוות כל שקל! וגם יש להן אחריות לכל החיים!
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים Spitted,אתה מתבקש לא לכתוב 2 תגובות ברצף. אם יש משהו חדש שברצונך להוסיף, השתמש בבקשה בכפתור העריכה.קרא בבקשה את חוקי הפורום.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים יש לי את הpx 100, והם מעולות לכל דבר וענייןרק קח בחשבון שאין להם בכלל אטימה- מה שאומר שבמקומות רועשים (רכבות, אוטובוסים, רחובות סואנים, וכד')לא תוכל לשמוע יותר מידיי בלי להגביר המון- ולדפוק את השמיעהאני לא יודע מה על הhd כי לא ניסיתי את הדגם הספציפי הזהאבל לחבר שלי יש דגם אחר של hd שיש להם אטימה ממש טובה- וגם איכותאני אנסה לחפש אותם ולערוך אחר כךוהבנתי שגם הpx200 טובות, דומות ל100 רק עם אטימה קטנה, אבל הבנתי שהם לא נוחות לאורך זמןוגם הבנתי שהפורטהפרו ממש טוב- וגם יש לו אחריות לכל החיים שלא מזיקה בכלל....
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים הבעיה עם העוצמה מאוד מוזרה לאוזניות האלה יש התנגדות מאוד נמוכה כל דבר יכול להזיז 24 אוהם ד"א לך תשמע את האוזניות בחנויות בארץ לפני שאתה מזמין כי זה לגמרי עניין של טעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.