פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים נדמה לי שזה הולך ככה...רציתי לטייל איתך יד בידרציתי להיות שלך לעדרציתי לתת לך אהבהחלמתי שתהיי אלי קרובהזה קצת מזרחית לא משהו כבד...תודה (:
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים COBRA CHOPPER ו fireskill2מישהו מינה אתכם למבקרי הפורום? יש לכם אזהרה על ספאם. ההודעות שלכם נמחקו.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר לצערי אין לי מושג, שמעתי את זה בדיסק של מישהו שלא ממש ידע מה צרבו לו...ניסיתי לחפש ב mp3music וגם שם אין זכר לשיר...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ביל וסבסטיאןגם אתה זכית באזהרה על ספאם וההודעה שלך תמחק. רוצה לתרום, בשמחה. אבל, את חוות הדעת שלך שמור לעצמך.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ביל וסבסטיאןגם אתה זכית באזהרה על ספאם וההודעה שלך תמחק. רוצה לתרום, בשמחה. אבל, את חוות הדעת שלך שמור לעצמך.אם אני אתרום לכם כסף לא תמחקו לי הודעות, איזה מין פורום זה?אישית אני לא מכיר את השיר ד"א זה מה שהתכוונתי בהודעה שרשמתי
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים זה פורום שמנסה לשמור על רמה. אם זה מה שרצית להגיד הרי שאין לך מה לתרום לטרד הזה. מחפש צ'אט? לא פה. לא מתאים לך? אתה מוזמן ללחוץ על: בנוסף, תשתדל בעתיד שיהיה קשר בין מה שאתה רוצה להגיד למה שאתה אומר. אם יש לך עוד משהו לאמר בנושא - תשתמש בהודעה פרטית. עריכה: כשאמרתי לתרום, התכוונתי לתשובות המועילות למשתמשים אחרים. לא לכסף.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים עריכה: כשאמרתי לתרום, התכוונתי לתשובות המועילות למשתמשים אחרים. לא לכסף. חשבתי שזה כמו הפורום הקודם שהייתי בו, עלה לי 40 שקל לקבל כוכבים ואחרי זה מחקו לי אותםנמאס לי מפורומים כאלומצטער אם לא הבנתי אותך
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חשבתי שזה כמו הפורום הקודם שהייתי בו, עלה לי 40 שקל לקבל כוכבים ואחרי זה מחקו לי אותם :lol: המילים נשמעות מוכרות אבל לא עולה לי השם :-\
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים גוגל?http://www.google.co.il/search?hl=en&q=%22%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%99+%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA+%D7%A9%D7%9C%D7%9A+%D7%9C%D7%A2%D7%93%22
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר מוריד בפניך את הכובע,הרצתי כמה חיפושים בגוגל, משום מה המשפטים ששמתי לא נתנו לי שום תוצאה נורמליתכל הכבוד אחי (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.