פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים uzibu אתה לא מוכן לקרוא את חוקי הפורום ולפעול על פיהם? "יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא." יש לך אזהרה 3 מתוך 3 צפה לעונש ו fighter בוא נחזור לדיון המקורי ונמשיך בתרבות דיון גבוהה. אתה יכול לקחת כול חוט קצר ולקצר בין הפינים הרלוונטים של הספק, לך לחנות חשמל/אלק' תבקש חוט קצר או שתקנה חוט חשמל רגיל תחתוך אותו ותחשוף את הקצוות שלו הפעלת הספק ללא לוח האם: תוודא שספק הכוח מכובה בעזרת מפסק ה ON/OFF שנמצא עליו. תקצר בין 2 הנקודות הנ"ל ולאחר מכן תעביר את המפסק למצב ON.
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר בסדר עכשיו אני רק צריך למצוא מאיפה להשיג חוטיש מצב שפשוט הלוח נוגע במארז איך שהוא ובגלל זה, זה ככה?כי אין שום קבלים מנופחים, ריח שרוף או משהו על הלוח
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים לפי מה שאתה הסברת המחשב עבד מקודם לכן הלוח לא יכול לגעת במארז אלא אם כן הוצאת את ברגי ההגבהה(מה שלא נראה לי)
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר לא הוצאתיפשוט הזזתי את הכרטיס מסך קצת שמאלה כדי להבריג אותו טוב כדי שהTVOUT לא יהיה מאחורי הברזל מאחורהושאני בא להדליק, כלום, כמו ביום שהרכבתי אותו ושכחתי להכניס את ה12V
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר אם אני ישתמש בסיכה משרדית? אני צריך לשים כפפות? או שכפפות מעבירות חשמל? או שכפפות יכולות לעשות חשמל סטטי?אני לא יכול להשיג חוט חשמלי
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אם המחשב היה בחשמל ואפילו שלא היה עובד כאילו רק בחשמל ונגעת עם מברג על הלוח אם שרפת אותו לצמיתות עליך להחליף אותו בחדש גם לחבר שלי זה קרה שנפל בורג על הלוח אם בזמן שהוא היה במחשב והלוח מת אבל החליפו לו כי היה לו אחריות עליו אז גש לחנות ותחליף!
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מחבר אוקי כולםבסוף נחשו מההאנרמקס ליברטי 400W הוא זה שלא בסדרהלוח נראה בסדר גמורוהכל נראה בסדר גמוראם אני מנסה לעשות חוט חשמל לירוק ושחור עם הספק הזה אז הוא לא מגיב כאילו הוא לא חיאם אני מנסה לעשות בספק של המחשב הישן שלי (שלא יכולתי לחבר למחשב החדש ולבדוק כי אין לו 12V מרובע) אז המאוורר שם כן מסתובבאז זה הספקואין ריח של שריפה, הכל נראה חדש, פשוט הספק לא מגיבאני מקווה שהאחריות מכסה על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.