פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר חחח אחי אני לא צריך אתרי פורנו. יש לי אמיול בשביל סרטים כאלו... אבל זה מוזר שהמנהל שלי היום בא אליי וביקש לדעת איך הוא מוחק את ההיסטוריה.... נקרעתי לו מצחוק. :lol: תודה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים חחח אחי אני לא צריך אתרי פורנו. יש לי אמיול בשביל סרטים כאלו... אבל זה מוזר שהמנהל שלי היום בא אליי וביקש לדעת איך הוא מוחק את ההיסטוריה.... נקרעתי לו מצחוק. :lol: תודה למה נקרעת מצחוק ? ידעת או לא ?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים מחבר נו מה זה לא ברור?? בשביל מה הבנאדם רוצה למחוק את ההיסטוריה מהמחשב שיש לו בבית? 99.9% שזה פורנו....חבל, היה מבקש בצורה ישירה סרטים, הייתי צורב לו כמה
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שאלתי אם אתה ידעת למחוק היסטוריה...כאילו, אמרת לו שלא ידעת ?.....................................
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אם אתה רוצה למחוק היסטוריה של אתרים שנכנסת אלייהם יש כמה דרכים קח אחת על הכונן שמותקן הווינדוס תעשה מאפיינים ואז ניקוי דיסק ואז תסמן בV רק סמל כזה של מנעול שכתוב ליידו Temporay Internet Files ותעשה אישור וזהוו... כל ההסטוריות של האינטרנט יימחקו
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים אם אתה explorer כשהדפדפן פטוח >כלים>אפשרויות אנטרנט>נקה היסטוריה>יותר טוב גם מחיקת קבצי Cookie אישור יש ליד עוד מלבן מחיקת קבצים בדף שנפתח סמן v אישור .זהו יש כאלה שגם מוחקים סיסמאות זה גם אפשרויות אינטרנט לשונית תוכן השלמה אוטומטיט >נקה טפסים>או גם נקה סיסמאות...
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים ואם נגיד הוא רשום לאתרים והוא רוצה להישאר מחובר אלייהם?? או שהאתר יזכור אותם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.