פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אין לי מושג עם עוד מייצרים תגועל נפש הזה אבל מה שכן עשו בשכל שהעבירו את זה מהעולם!!!זה מוציא שם רע לקרמבו!
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים אין לי מושג עם עוד מייצרים תגועל נפש הזה אבל מה שכן עשו בשכל שהעבירו את זה מהעולם!!!זה מוציא שם רע לקרמבו!יש לי הרגשה שהוצאת לעצמך גזר דין מוות
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים תסמוך עליי...הוא יבוא אליך.... ;D הוא נשמע נואש מספיק בשביל ללכת אליך ברגל...
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים ברגל זאת לא המילה הנכונה....טנק זאת המילה...חחחחאם הוא כבר בא עם טנק...אולי כדאי שהוא יפגיז את המפעל, ייקח 500 קופסאות של קרמבו תות ויחלק אותם בין משתמשי הפורום!
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים יש גבול לטמטום שהת'רדים האלו יכולים לרדת.זהו, שלא...אבל בשביל זה יש את הפורום הזה.
פורסם 2002 באוקטובר 2323 שנים מחבר בטח מכיר את בקעת הירדן תודה אחי ולמי שמתפלא, אני אוהב קרמבואים, מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.